már előre látom magam: eléri a 10830-at, ahonnan van legalacsonyabbról, ott vinnyogva eladom nullában és majd onnan megy 11000-ig stayerke, ha 10830 lesz, állj vagy lövöközz:)
Nem mondj ilyet! Nem tudom írtam-e, de én se voltam zseni a héten: otpből adtam 10%ot 130on, 20%ot 325ön, és most 20%ot 610en, szóval én se vagyok boldog, de lassan fordulni fog, majd javítunk.
gratula ! én meg tökhülye vagyok, eladtam a 9902-es vételt 10140-en és nem vettem vissza olyan mérges vagyok magamra, egy kanál vízben megfojtanám magam
gratula ! én meg tökhülye vagyok, eladtam a 9902-es vételt 10140-en és nem vettem vissza olyan mérges vagyok magamra, egy kanál vízben megfojtanám magam
azt gondoltam tegnap este, hogy ma megpróbálod a nutexet nem mertem direktben javasolni opus még nem biztos, hogy visszaesik, de ma csak nézem, mit csinál ..
a nutex-ben nagy vevők jönnek hirtelen, ma megkaptam a hiányzó 2940 darabom 13.55-ön , de aztán nap végén 14-re jött 100K vevő, tehát ott van támasztás és mozgás
az a 10-es nutex még messze van szerintem, január vége előtt lehet még egy felpróba benne, január végén kiderül van egy sejtésem, hogy a nutex a 20-at el fogja érni, de hogy hogyan, azt nem tudom de nem is akarok találgatni , amit megvettem, tartom benne 13.55- től 14.5-ig ez a DM izgat, persze, nagyon sok van belőle, és meglehet, ez az állandó leküzdő vagy 31-től van benne, vagy céges és adja --- másként nem tudom elképzelni, kinek éri meg állandóan 40-en és alá adni
leves