Ha bárkinek bármikor bármennyi veszteséget sikerül az itteni hozzászólásokkal elkerülnie, akkor érdemes volt megnyitni. Felelős hozzászólások érdemben segítséget nyújthatnak.
De pozíció felvételére vagy zárására ne bíztassunk senkit. Én nem fogom tenni.
A nagykereskedelmi raktárkészletek várt emelkedéssel ellentétben váratlanul 0,5%-kal csökkentek decemberben, elsősorban az autó (-2,8%) és a benzinkészletek (-6,3%) csökkenésének hatására. A decemberi csökkenéshez hasonló legutóbb 2003 májusában mutatkozott; azonban az év egészét tekintve a 2006-os (8,8%-os bővülés) már az egymást követő harmadik év volt,amikor a készletek emelkedést mutattak.
DLHP: persze, hogy szabad beleszólnod, ha nem volna szabad nem egy fórumon filozófálgatnék :)
egyébként most még inkább azt tervezem, hogy berakok egy vételt mondjuk 8500as aktiválással, igy ha gyorsan fordul, akkor veszek, aztán mozgatom lefelé az árat követve.
Az mondjuk érdekesebb szerintem, hogy az FHB-t meg sem mozditotta a hir. Napok óta nincs benne forgalom, pedig van egy kisebb pakkom onnan is.
Törölt felhasználó2007. 02. 08. 15:47
"Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben" .
valaki kifejtené nekem mint magánszemély,hogy miért is nem jegyezhetek majd orco részényt?!
esetleg vmi ötlet ,hogy mégis tudjak venni?
Tycoon nagyon komolyan mondom, (ha szabad beleszólnom), most jó helyzetben vagy, mert ilyenkor érdemes venni. De most még várj. És holnap sem biztos , hogy vége lesz.
Meg kéne várni, meddig depresszálják a bankszektort, és ott vásárolni.
Az amerikai ingatlanárak 2006-ban bemutatott zuhanása megtette a hatását: az HSBC az amerikai piacok nyitása előtt warningot adott ki, melyben arra hívja fel a befektetők figyelmét, hogy a rengeteg tönkrement amerikai háztartásnak köszönhetően a 1.76 milliárd dollárra emelkedett a negyedévben a céltartalékképzése. Ezzel az éves céltartalék képzés 10.56 milliárd dollárt tesz ki, mely 20%-kal magasabb a 8.8 milliárd dolláros elemzői várakozásoknál. A meghatározó amerikai tőzsdei szaksajtóként ismert MarketWatch egyszerűen példátlannak nevezte az HSBC bejelentését...
(portfolio.hu)
Lelkisegély
De pozíció felvételére vagy zárására ne bíztassunk senkit. Én nem fogom tenni.