A napokban kaptam idézést a rendőrségtől, hogy mint tanú kihallgatnak, mivel voltak ilyen részvényeim...
Más is kapott esetleg?
Tud valaki valami infót, mi ez?
thx
Erre én is kiváncsi vagyok... Semmit nem tudok majd mondani, hisz semmi közöm sem a céghez, sem a tulajokhoz, gőzöm sincs mit kérdeznek. Ja és vigyem az összes papírt az adásvételekről... 4-5 éve volt, sztem nincs is meg... Agyrém.
szió, ma voltam, kb 1óra ökörködés, előre megkomponált kérdésekre kell válaszolni...miért vettél, ismered-e a volt tulajokat , van-e kárigényed, stb.stb., nyomtassátok ki ezen rv.-ek esetében a vételi és eladási db.számot árat.. a végén aláírsz minden válaszod után 825x és mehetsz isten hírével..
ez meg miféle hülyeség? nekem is szárad a számlámon 92 ezer forintnyi twd, de semmiféle levelet nem kaptam csak vonják a tartási díjat utána na és miről kell tanuskodni? hogy tudtuk-e hogy a tulaj lúdtalpa mióta gágog? vagy hogy mertünk belevenni 2.2 forinton, amíg a tőzsdén kereskedhető volt? vagy miről?
A napokban kaptam egy idézést a rendőrségtől, hogy mint tanu fáradjak be kihallgatásra, mivel voltak ilyen részvényeim.... Járt más is így? Tud valaki erről valami infót? thx
KREDITJOG/GRENERGIE/TWD ex-részvényesek fontos!!!!!!!!
Más is kapott esetleg?
Tud valaki valami infót, mi ez?
thx