Megjelent újra a bohóc tagozat a sosem adok el és még veszek emberekkel(de már 7 meg 8 számjegyű realizált nyereségem van ha nem több). Meg aki nem fideszes az mind veszni fog mentalitással... Újra forgalomban van minimum 4-5 opi topik... Egyik nívósabb, mint a másik. Ha nem lesz újabb szóbeli intervenció, vagy újabb hír, jön a daráló megint. Pedig nekem is van mindháromból (APP/KONZI/OPI). Ja és nekem van 509-es MATÁVOM is, aztán mégsem f.o.s.c.h.o.m tele a topikokat, nem idegeskedem. Hiába no! Nem vagyunk egyformák! SZERENCSÉRE! :-)))
Se Metwolfot, se engem nem ismersz, mi viszont egymást már személyesen jó ideje és csak ugratás volt. Tudom, hogy semmiképp nem venne Estet, én viszont bevállaltam pár ezer darabot, ahogy vettem setet, nordot, futurt is korábban. Miért ne? Én viszont nem emlékszem, hogy új befektetőről pletykáltam volna, főleg nem Konzi topicban promotálva. Azért vettem Estet, mert a nép szereti, követem a piaci hangulatot. Ha csak sejtettem volna, hogy a kamu tőkeemelésre ennyire fogják szeretni a SET-et, nem adtam volna el 100Ft alatt, de ott a fundát néztem, ami szerintem nem változott nyár óta, pedig bíztam a vezetőségben, hogy tényleg lehet egy megújulás.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége