Topiknyitó: Portfolio 2017. 05. 20. 07:31

Kicsit megijedt Amerika a Trump-botrány újabb felvonásától  

Ugrás a cikkhez
Az amerikai részvénypiac már kezdte teljtesen lerázni magáról a Trump-káosz miatti aggodalmakat, amikor péntek este kiderült, hogy egyik közeli fehér házi emberét máris vizsgálat alá vonták az orosz szál kapcsán. Erre a hírre
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
elemes
elemes 2017. 05. 20. 15:19
Előzmény: #16  BudFox
még a felesége is jó bőr :-) lenne rajta vigasztalnivaló, ahogy az utóbbi hónapok nyilvános szerepléseit nézem, a firstlady még tán annyi időt sem tölt együtt trumppal, mint tímea és andy :-)))
gambadoro 2017. 05. 20. 15:19
Előzmény: #17  BudFox
komolyan bírod? egy amerikai, akit lefizetnek az oroszok? az igen bár magyarország is tele van puhatestű moszkovitákkal az usa szégyene trump, mindent bemocskol, amire büszkék lehettek
elemes
elemes 2017. 05. 20. 15:18
Előzmény: #17  BudFox
"de nem is tagja a pártnak úgytudom" hát nem is az a fenyegetés, hogy kizárják a pártból :-) hanem az, hogy a méltatlansági eljárásban együttszavaznak a demokratákkal és kirúgják jól. "Áhh..nem fog lemondani" ez érdekes kérdés, én is arra tippelek, hogy végigcsinálja, de közben folyamatosan twittel, hogy koncepciós per zajlik, eseteleg soros györgyöt vádolja, meg ilyesmi, majd rajongóinak gyűrűjében távozik a fehérházból. legalábbis putyin helyében én erre utasítanám, így tudja a legtöbb kárt okozni az USA-nak. "de szerintem lemondatni sem fogják tudni..ahhoz elég dörzsölt ember." az impeachment nem lemondatás, hanem leváltás. és büntetőeljárás. BÖRTÖN. ott fog meghalni. "Én amúgy bírom a fickót..." most, hogy látszik a vége, már én is :-) egyébként (ebben nem értünk egyet) meglepően kártékony volt az elmúlt pár hónapban is. egy jó ötlete volt (a kerbanki és befbanki tevékenység szétválasztása), de azt meg visszavonta.
BudFox
BudFox 2017. 05. 20. 14:30
Előzmény: #15  elemes
de nem is tagja a pártnak úgytudom... Áhh..nem fog lemondani...de szerintem lemondatni sem fogják tudni..ahhoz elég dörzsölt ember. túlélt már mindent..csődöt, botrányokat..mindenen keresztül megy. Én amúgy bírom a fickót... mondjuk eddig nem sokat tudott tenni elnökként..leginkább jól megkavarta a xart..de hát az elnökségbe is bele kell jönni...nem lehet mindenki egy Kennedy :D
BudFox
BudFox 2017. 05. 20. 14:28
Előzmény: #14  elemes
a lányát mondjuk sunáznám :-) helyes lánya van...
elemes
elemes 2017. 05. 20. 14:27
Előzmény: #10  pitcairn2
Bármi meglehet, de a fox saját kútfőből nem írta volna, hogy "biztos elnök akar lenni?" -- ezt a republikánus párt üzente. Selyemzsinór.
elemes
elemes 2017. 05. 20. 14:25
Előzmény: #11  dt7
Izraelben pont múlt héten ásta el magát. A lotyaszájú trump.
BudFox
BudFox 2017. 05. 20. 14:23
Előzmény: #9  elemes
Biznisz az egész cirkusz... nemhiszem én sem hogy lemondatják...Önként meg nem fog lemodani mert nincs vesztenivalója...70 éves, már mindent elért az életben..elmegy a végsőkig, az sem érdekli. a Karrier sem érdekli...mert ha letelik a cikllusa, már csak egy öregember lesz aki néha kijár golfozni még... Szaúd Arábiába meg tényleg azért ment hogy fegyvert adjon el ? :D gondolom utána Izraelben is elsóz egypár fegyver szállítmányt :D
dt7
dt7 2017. 05. 20. 13:13
Előzmény: #11  dt7
A népnek kell a cirkusz,valahogy ezt a gojok igénylik.
dt7
dt7 2017. 05. 20. 13:02
Előzmény: #10  pitcairn2
Szaudarábiában tető alá hoz ma óriás fegyverbizniszt,utánna megy izeael ott amúgy nagyon népszerű és szerinten ha ott szeretik akkor gyakorlatilag kikezdhetetlen.
pitcairn2 2017. 05. 20. 12:46
Előzmény: #9  elemes
az obama féle gyalázatos bullshit is 8 évig tartott, hót ziher hogy trump is ki fog húzni 4-et:)
elemes
elemes 2017. 05. 20. 12:35
Előzmény: #8  pitcairn2
"trump szerintem kamikaze missziót kapott a wall street-i nagytanácstól, nem hinném hogy szívesen átvenné tőle ezt más..." ehhez nem tudok hozzászólni.... 2018-ban szenátusi és kongresszusi választások lesznek, trump húzza lefelé a republikánus párt népszerűségét. A képviselőházi és szenátusi többség elvesztése túl nagy árnak látszik. Ezért történhetett meg, hogy a republikánus párt elengedte Trumpot -- a kox csütörtöki kommentárja már ennek jegyében született. a százmilliárdos fegyvereladás szaudarábiába eléggé utolsó próbálkozásnak látszik (a hadiipar ugye republikánus, a hitech ipar meg demokrata).
pitcairn2 2017. 05. 20. 12:14
Előzmény: #7  elemes
trump szerintem kamikaze missziót kapott a wall street-i nagytanácstól, nem hinném hogy szívesen átvenné tőle ezt más... a trump adminisztráció végére romokban fog heverni az amerikai részvény, ingatlan és állampapírpiac ez persze nem zárja ki azt, hogy lesz addig még egy jó kis inflálás, személy szerint amondó lennék, hogy a közelgő lejtmenetre egy csinos monetáris ösztönző csomaggal fognak reagálni megint... és ez néhány hónapon belül esedékes a főbb USA piacokat majd az inflációs robbanás következményei fogják romba dönteni akárcsak 2008-ban ehhez a munkához trump kell karrierpolitikus sohasem fog felvállalni efféle öngyilkos missziót
elemes
elemes 2017. 05. 20. 11:44
Előzmény: #6  pitcairn2
biztosan van színjáték része :) amíg csak a nujorktimes írogatott róla, addig nem is volt több. de csütörtökön már a fox news-ban is megjelent, "biztos, hogy trump elnök akar lenni?" na ez ÜZENET. a republikánusok elengedték trump kezét -- a kármentés fontosabbá vált.
pitcairn2 2017. 05. 20. 11:32
Előzmény: #5  elemes
olcsó színjáték, mind a négy évét ki fogja tölteni a goldman sachs-rothschild kormányával együtt:)
elemes
elemes 2017. 05. 20. 10:58
Előzmény: #4  BudFox
simán. nálunk 99-2000-ben a mol részvényeken lehetett sokat keresni ha valaki előre tudta, mikor jelenti be a kormány, hogy nem engedi a következő gázáremelést :-)))) eredeti tőkefelhalmozás. pénteken már akkor 60% volt az impeachment esélye, pedig akkor még nem dobták be, hogy Jared Kushner az a magasrangú vezető (mellesleg családtag) akivel szemben vizsgálat folyik.
BudFox
BudFox 2017. 05. 20. 10:54
Előzmény: #3  elemes
Tegnapi zárás utáni hír : " Szorul a hurok? - Vizsgálat alá vonták Trump közeli emberét 2017. május 19. 22:32" Persze véletlenül éppen zárás után hoztak ki egy ilyen hírt :DD Tegnap egész nap rally...kár eltt volna estére elrontani ezt a szép kis felhúzást :-))) Neem....inkább megvetették jó drágán a részvényeket az emberekkel...gondolom már a vége felé a kis leöntésben azok adták akik tisztában voltak hogy megint pánikoltatás lesz a következő napokban...igy a bennfentesek megint jó áron tudtak eladni :-))) IGy kell ezt csinálni :-)) Két nap pánikoltatás - két nap rally - két nap pánikoltatás - stb.... Szépen lehet keresni egy ilyen globális piacon, globális világban :-))
elemes
elemes 2017. 05. 20. 08:16
Na közben megvan Trump utóda. És nem, nem Mike Pence lesz az (rendkívül népszerűtlen, lehúzná a republikánusokat).
elemes
elemes 2017. 05. 20. 07:31
Előzmény: #1  portfolio
Többről van szó, mint ijedtségről, közben kiderült, hogy az orosz szál újabb érintettje az a Jared Kushner, akivel most utaztak el Szaudarábiába.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek