Akkor Te ne vegyél, bizonyára nem is vettél.
Mo-on van még közel 10, Németo-ban van még közel 90 millió, aki a részvénnyel tulajdont vehet.
Csak azt nem értem miért siránkozol, így kívülállóként?
Csak az tetszene, ha nem kéne semmit tegyél -pl körülnézni a termékről, benne lévő szellemi termékről, stb - és józan megfontolással eldönteni, hogy akarsz e ebben - vagy más cégben - részesedést.
Azt hiszem a lottóval tévesztik össze a részvénypiacot néhányan: vesznek szombaton ötig egy szelvényt, húznak öt keresztet és este kilencre már meg is akarnak milliomosodni... nahát nekik azt mondom, hogy ez a pálya nem az övéké.
Ilyen hozzáállással nem a tutit mondogatják (írogatják) hanem a butaságukat teszik közszemlére.
Emlékeztetlek, hogy a múlt héten, az m1 estében a 3d-s leonardóval együtt mutatták, mint ritka jó szellemi terméket, ami megér nagy támogatást, hogy piacra kerüljön, ami jelentős újdonságerővel bir.
Az nem úgy van, hogy átszámolod.. Jólvan, kijön ennyi meg ennyi, és akkor itt is felmegy.. Nézd meg, hogy alapból mennyin vezették be, és azt is, hogy már ott is meg volt a szokásos mutyi papírokra jellemző beetetés.. Innen már csak lefele megy.. néha fel fel kalandozik, de az első "nagy hullámát" sosem éri el.. Csak sajnálni tudom azt, aki 700 felett ült bele :S
Törölt felhasználó2010. 11. 17. 15:56
2,4 euro az ugye 665 huf...
itt is felmegy majd, ha lesz aki tud németül...
Törölt felhasználó2010. 11. 17. 15:51
Letzter Preis - 2,400
Datum, Zeit - 17.11.2010
14:04
Differenz zum Vortag - 0,100 / 4,35%
Tagesumsatz in € - 2.400
Umsatz in Stück - 1.000
Nem vennék rá mérget.. Ha ez egy nagy mutyi, akkor sajnos lesz (bár ki tudja), mondom nem akarok tanácsot adni senkinek sem. De rosszul vagy informálva, (ahogy én is rosszul voltam).. decemberben csak tesztelés fog zajlani németországban, a stuttgarti, valamint a frankfurti excahnge-n már lehet hybridbox-al kereskedni (más kérdés, hogy ott se veszi senki....) link
Nem tudom, tanácsot nem akarok adni.. De jobb a békesség ! Egyszer megégsz vele, megfizeted a tanulópénzt, és utána óvatosabb leszel. Nem likvid, szar papirokba kár a pénz én azt mondom.. Amúgy, nagyon nem látok erőt benne, de tanácsolni nem akarok semmit ! Én azt mondom, hiába menne fel mostanság 600fölé.. Ennyi idegeskedést nem ér.. És nem akarok agyvérzést kapni. Ami ma elment, holnap visszajön... Majd más papirból visszaszedem :) De ebből tuti hogy nem! Megy a beetetés... 500-ról felrántják 700 felé, a sok okos úgy gondolkozik hatszáznál, hogy a súlyozott átlag 680... Na majd megy fel megint... Aztán nagy pacif.aszt!..:S
hat en is pont igy vagyok...nincs sok szerinted dobjam most vagy...
Törölt felhasználó2010. 11. 17. 12:14
Hát, én is 600nál csücsültem benne,(szerencsére nem sokkal.. csak kipróbálás szintjén) de nem akartam megvárni míg megfeleződöm.. Sok a mutyi szerintem.. bár aztán lehet nem lesz igazam, és eléri az ezret is.. de inkább kiszállok kis minuszba, minthogy a guta üssön meg 200-nál!
Megvolt a bevezetés utáni spekis fölmozgatás, ami után szépen visszajött a kiinduló árhoz. De senki ne higgye, hogy itt megáll az ereszkedésben.
Törölt felhasználó2010. 11. 17. 10:09
Na akkor hól van az ezer?Mert lassan még 500 se.Pozitív tárgyalások Romániába,szoftverfejlesztés,szerződés az antenna h.-val,Aztán a sváb beiktatás előtt hullik mint a falevél :-O
Vajon az első hónapban jellemző rally, mikor fog okozni megint valami mozgást ? Mert eléggé alszik a papír... Talán dec. elején, mikor németeknél megkezdik a próbateszteket ? ?
Hybridbox