Aki esetleg nincs teljesen képben itt mindent meg lehet tudni milyen részvénybe vesz bele az ember...akit mozgat a dolog és van részvénye vagy éppen mostanában akar venni olvassa végig...van benne lehetőség... link
huh, stop-ot használj ilyen papíroknál, inkább legyen kis bukó, mint aztán fejfájás. annyira lenn vannak az árak és beugrásra csábítanak - vagy bejön, vagy nem. főleg ez a papír...
Ja, bocs. Amikor az akkori tört.mélyponton volt, ha jól emlékszen 285 körül, akkor még nem mertem venni, elindult fel, végül 336-ért vettem. Azóta gyakorlatilag zuhant. (persze már eladtam, de nem elég hamar :-( )
Úgyhogy most figyelek és várok és keresnék mást.
Köszi! Akkor tényleg nem véletlen, hogy nem találtam magyarázatokat a mozgásokra. Próbálkoztam amúgy, de veszteség lett belőle. Most már óvatosabb vagyok.
én kezdésnek más részvényt javaslok barátom... ez feketeöves pálya. DDD próbál meg inkább vmi nyugisabb , biztosabb papírral.. Mtel, Richter, Mol, vagy ha nagy tőke akkor USA, német piac és majd ha fél/egy év múlva a 10 ügyletből 7-8 nyerős akkor visszavárunk ide... :-))
Hybridbox