Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 09. 16. 08:11

HybridBox: RALLY!  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 08:46
Előzmény: #7957  Törölt felhasználó
Én 50 ft-os névértéket látok, 2010-ből.
Elírás, vagy csökkentették?

Köszi.
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 08:43
Előzmény: #7954  Törölt felhasználó
Linkelnéd ezeket az interjúkat?
Kíváncsi vagyok nagyon, még nem döntöttem.
Ígéreteseket olvasok itt, de hát ugye forumok alapján nem kereskedünk...

Köszi.
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 08:42
Előzmény: #7957  Törölt felhasználó
Az új management tanult a múltból és az alaptevékenységükre koncentrálnak a részvénymutyizás helyett. Ennek már többször nyomatékosan hangot adtak nyilvánosan és ezt az elmúlt fél év is bizonyítja.

Itt nem lesznek névérték trükközések és kitömések, ami szintén megkülönbözteti ezt a papírt a többitől.
Most a lehetőségek a cég előtt az alaptevékenységben határtalanok, ami a részvényárra is igaz.

Én részemről kibékülök a jegyzés és bevezetéskori 500 ft-os kibocsátási árral is:-)
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 08:36
Előzmény: #7953  Törölt felhasználó
Ez valóban a múlt. Az előző managementben volt 1-2 figura akik léprementek, de ők már ninsenek a cégben és papírokkal sem rendelkeznek. Az ő durva, mindenáron való kiszállásuk (betartás a cégnek) juttatta a papírt 100 alá. Nekik köszönhetően 1300-ról esett idáig és sokáig úgy tűnt, hogy a névérték közeli árazás megfogja, majd az egyik volt nagytulaj onnan még 20-ig öntötte teljesen kitárazva.

Így viszont szívességet tett a szemfüles spekáknak, mert most szinte fillérekért névérték alatt lehet bevásárólni a Bét legígéretesebb cégének papírjából.

A kibocsátási ár sem véletéenül volt 500 ft, amit akkor egy bétes vagy szakember sem tartott túlzónak, mivel az ilyen jellegű innovációs IT cégekben általában extra potenciál rejlik.

Az új management valóban a szakma krémje a saját területükön és hamarosan még várható új beszálló.
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 08:27
Előzmény: #7949  Törölt felhasználó
Tokeletes amit irsz, es ahogy irod az elejen: "epitkezik a papir"

Szerintem is a felhalmozas szakaszban vagyunk meg, es ehhez inkabb a lassabb menet az idealis, csak igy lehet mennyiseget begyujteni. Kesobb persze johet a speki-"igazi rally" is.

Ma nem leszek, jo szelet.
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 08:14
Előzmény: #7953  Törölt felhasználó
Ezt en is olvastam anno. Ezen tulhaladtunk, ez a mult, nincs mara jelentosege, a regi vezeteshez kotheto. Nem lehet pontosan tudni mi tortent. Allitolag a tulajdonosok sem jartak jol, valakik atvertek oket is, de en is csak nehezen ertelmeztem, es csak fel fullel hallottam a sztorit.
Mara ennek nincs jelentosege, a lenyeg annyi, hogy elegendo papir van kinn a piacon, hogy megfeleloen likvid legyen.
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 08:03
Előzmény: #7952  Törölt felhasználó
Latom, Te is hasonlo magassagokban gondolkodsz, mint en. Igazunk is lesz, mert at fog alakulni a televiziozas.
Nekem is tetszik a felvazolt irany, pl. jo lesz majd a nagy kepernyon videokat, klippeket nezni a YouTubon, vagy zeneket letolteni es hallgatni a ra kotott HiFin.

Ha jol emlekszem amerikaban mar el is tolodott a net iranyaba a televiziozas a hagyomanyos kabelrol-antennarol. Eu, de foleg a kelet ebben le van maradva. Ez a tudatos televiziozas nalunk is nagy valoszinuseggel hoditani fog.

Talaltam regebbi nagyon jo interjukat Lazar urral, minnel tobbet olvasok rola, annal szimpatikusabb az ember - majd rakok be linkeket, most nem talalom. Regota szivosan rajta van a teman, mindent tud errol, ugy erzem jo szakember.

A mostani atalakult vezetes nagyon jonak tunik. Ugy erzem megszabadultak a problemas szemelyektol. Akik maradtak, szakemberek, es ugy erzem, nem csak a levegobe beszelnek, komolyan is gondoljak amit mondanak.

Tetszik az is, hogy a bevezetest a betre ok maguk dobtak ossze, es nem fizettek milliokat a brokereknek, jo ez a felelos gondolkodas.
Abemutato termukbe barki elmehet, engem nagyon meggyoztek az ott latottak.

Jo ez a csapat, hajra FUSO!
Törölt felhasználó 2012. 10. 10. 07:59
Sziasztok.

Új vagyok, csak most kezdtem el vizsgálni ezt a papírt. Erről tud valki valamit mondani:

"Sokadszorra tapasztalhatták meg a befektetők, milyen kockázatokat rejt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) másodvonalának számító, B kategóriás (kisebb tőzsdei értékű és forgalmú) részvényekkel való üzletelés. Ezúttal a tavaly szeptember végén bevezetett HybridBox Médiainformatikai Nyrt. papírjainak az árfolyama többször is érthetetlen szeszélyességgel mozgott. Február 7-én például 27,5 százalékkal zuhant, mindössze egy héttel az után, hogy a HybridBox bejelentette, európai terjeszkedése részeként leányvállalatot alapít Szlovákiában. Másnap további közel 14 százalékos áresés következett. E veszteség ugyan a Gravity R&D Kft.-vel való, ígéretesnek tűnő szakmai együttműködés hírére egy nap alatt még visszajött, ám ezt követően a kurzus tovább esett. Kedden a HybridBox-részvények már alig feleannyiba kerültek, mint a szlovákiai leánycég-alapítás közzététele előtt.

A furcsa árfolyammozgások a HybridBox BÉT-bevezetését követően szinte azonnal megkezdődtek. Spekulánsok előbb leverték a részvények árfolyamát, majd a németországi internetes befektetési fórumokon sorra jelentek meg jónevű informatikusok, illetve tőzsdei tanácsadók nevével fémjelzett vételi ajánlások. Az egyik hírlevélben például maga Bill Gates volt az ajánló. Aki addig nem fogott gyanút, annak az informatikai guru nevének felbukkanásával válhatott végképp hiteltelenné a sztori. A további fejleményeket az e heti HVG-ben olvashatják."

HVG 2011.03.02.
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 23:35
Előzmény: #7951  Törölt felhasználó
Ezt írom már hónapok óta, de úgy tűnik a többségnek csak 50-100 ft után fog leesni a dolog. Persze még onnan is benne van a többszörözés a papírban.

Aki pénteken és hétfőn egyszerre vett ki 100e db-ot az is jól tudja ezt. Csak a kicsik gyúrmáznak; Lemáknak fél éve 47-ről van 280e db-ja és tartja...
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 23:04
Előzmény: #7934  Törölt felhasználó
igen dolgoznak!

Reklámtorta – Miért érdemes online hirdetni?

Az online tévézési trendekkel kapcsolatban beszélgetett Tatár Csilla "a szakma krémjével”. Novák Péter, az IAB Hungary elnöke elmondta, az online tévézés során bekövetkezett robbanásszerű változást a sávszélesség-növekedés, a berendezések gyorsulása és "kezekben történő" megjelenése idézte elő. Heal Edina, Google Magyarország vezetője kiemelte: a felhasználók napi négy milliárd videót töltenek le a Youtube-ról. Fél évvel ezelőtt ez a szám még csak 3 és fél milliárd volt. Yalcinkaya Veronika, a Citibank marketing igazgatója az online hirdetések előnyéről beszélve azt mondta: a neten jól mérhetők a felhasználók szokásai, életkor, lakhely stb. szerint, mindez pedig költséghatékonnyá teszi a hirdetést, hiszen egy jól bemérhető célcsoporthoz lehet eljuttatni az üzenetet.

link

robbanás szerű lesz a változás!

Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 21:48
Előzmény: #7949  Törölt felhasználó
Jó a meglátás. 3 db 20% os napnak kellene lenni ahoz hogy a remegű kezűek elmennyenek.
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 21:11
Előzmény: #7945  Törölt felhasználó
Lesz ez 100 ft, sőt..., ahogyan volt már 1300 is...

Egyelőre még sok benne az amatőr, remegőkezű forintozó, aki ma megvette 45 46-ért és máris tette be 47-re, majd a megtorpanást látva, képes volt még 41-ért is eldobni. Ettől függetlenül az irány adott, szépen építkezik a papír egy igazi rallyhoz. Kissé elszoktunk a + 20%-os napoktól, de ahogy eddig is voltak benne ilyenek, így ezután is lesznek...

Ahhoz persze ideális már nap elején egy erőteljes vételi sorozattal kapkodást generálni, ami hamar (néhány perc alatt) kiakasztja + 20%-nál, majd feltölti a vételi oldalt maximumon. (Lassú emelkedés alatt feltöltődne az eladói oldal vagy beleadna valaki, így viszont néhány millióval maxra lehet rántani.)Ha valaki belead ott vagy menet közben azt korrigálni kell, hogy ne alakulhasson ki eladói hullám.
Gyors kiakasztás és feltöltés után minimális az esély, hogy visszaessen, Inkább jellemző, hogy másnap már + 20%-on nyit, és ez napokig, sőt 1-2 hétig is eltarthat. Ez psychológia és már sokszor láthattunk ilyet. Sőt, ha van mögötte funda, ígéretes a cég és a maximum árához képest irreálisan alacsony az ár, akkor meg is tartja a rally után az árát.

Ez az egy papír, amire most a fentiek tökéletesen állnak. Sok sikert hozzá mindenkinek!
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 20:58
Előzmény: #7946  Törölt felhasználó
Nem lett! 2 euróról csiripelnek a madarak.
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 20:57
Előzmény: #7946  Törölt felhasználó
Nem lett vastagon minuszban.2 Euroról szól a fáma.csiriplik a madarak.
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 17:22
Előzmény: #7945  Törölt felhasználó
kösz TP )
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 17:06
Előzmény: #7942  Törölt felhasználó
Na meg itt vagyok.
Macika ur, maganak nincs fantaziaja, mit keres maga a reszvenypiacon?
A reszvenyek izgalmasak, foleg a robbanas elotti pezsgesben, de ez mar muveszet, nem maganak valo.
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 17:06
Előzmény: #7943  Törölt felhasználó
42
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 17:01
Előzmény: #7941  Törölt felhasználó
Mia záró? A csűrben vagyok ott nemlátom. Remélem a forintozók már kiestek. Célár a csillagós ég
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 17:01
Előzmény: #7941  Törölt felhasználó
csak ennyi volt mára a felbeszélő show?
Törölt felhasználó 2012. 10. 09. 16:57
Előzmény: #7940  Törölt felhasználó
Nagyon regen ereztem ilyet: itt most szvsz nagy esely van a meggazdagodasra - nem duplazasra gondolok -, ritka alkalom az ilyen.
A fanyalgoknak nagyon fog fajni.
Minden napra jut majd egy felszisszenes.

Leptem

Topik gazda

dolgozo1
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek