"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
szerintem az egész sztori egy almodozas varga ur részéről csak eteti a részvényeseket nem mer a szemükbe nézni és elmondani az igazat őszinte valaszt kérek VARGA ur minek ez a sok hazudozas!!!!
kedves vezer nem tettek közzé az audit EMI vizsgalati eredmenyt se m a tőkeemelést vagy az sem történt meg vasutfelujitas nem kezdődött el hogyan akarnak szallitani Miert hülyitik a reszvenyeseket tologatjak az időpontokat nem könnyebb lenne azt mondani hogy vége! kérem valaszoljon RÉSZVÉNYES
én nem vagyok klón. nekem csak 1 nevem van. nem beszélgetek magammal. buxmester péntek, 19:39előzmény: #242856 kenyeres2#242858 Szép estét örülök,hogy örül a jövőhéten eldől minden. Nem jött be az elemzők számítása!!!!!!!!!!!!!!
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: