"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Ugyanis a napelemes időkben benne voltam, és a végén egész tőzsdei pályafutásom legnagyobb bukását szenvedtem el vele. (Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez számszerűleg mennyi lehetett.)
Persze az alapszabály lenne, hogy ne azon a részvényen akarjuk visszakeresni a pénzünket, amin buktunk, de én hülye vagyok, és megszegem ezt is.
számos pszáf büntetést kaptak mivel nem készítenek a tvnek megfelelő éves jelentést, ezeket nem fizették be
14:35-től lesütött szemmel nem meggyőzően orbitális kamu a sikeres 27éves múltról, és a napelem projekt finanszírozásának megszervezéséről, majd a jelenlegi 3 éves kitermelésről, (a,miből semmi sem lett) amihez megvannak az erőforrások
majd lefelé nézve kéri a tőzsdei befektetők pénzét
Bét A kategória)))))))))) és egyéb külföldi tőzsdéken bevezetés))))))
vannak ingatlanjaik?
vagy mégsem voltak egyesek, lásd Dióslaki per
hosszútávon felfejleszteni lásd időnként kb 8-ból 7 lány végrehajtás alatt, többet felszámolnak
nyereség a Hun Miningban?????
hány mrdos leírás jön most a 2010-től újragányolt mérlegekből
természetesen a számokat nem merték még bemutatmi
felismerik a tőzsdei befektetők az értéket és az árfolyam helyére kerül?
na ez részben megtörtént mert kb 400-ról 17-ig esett))))))
de valójában 0-t ér(((((((
nem tudja az árfolyamot kontrollálni???
azért időnként kamu ralli szervezéssel kísérletet tett rá
objektív Rényi))))))
lásd álmodozós cikkek sora
még be is vallja hogy a téma a kutyát sem érdekelte, biztos véletlen)))))
arról sem tettek említést hogy bányászati jog már nincs illetve nem is volt néhol
lásd Dióslaki feljelentése
MFB páros lábbal ki őket, nem kaptak hitelt
a dolgozóikat nem fizették ezért Rudagipsz mix ellen számos végrehajtás folyt amely jelenleg felszámolás alatt van
az 5m rv-es kp-s emelés sosem jött létre nyilván a nagy érdeklődés miatt))))))
a pályázaton elnyert pénzeket egyrészt nem tudták lehívni, másrészt vissza kell fizetniük az államnak
belenéztem ebbe a f.sba
először is Rényi irodája ugrott, már nem ez a székhely, spokadiknál tartanak
Rényivel pedig már haragban és perben állnak
az elején az aláfestő zene olyan mintha Leni Riefenstahl fasizmust dicsőítő filmjéből vették volna át
klassz hogy nem meri a kamerába mondani hanem lesütött szemmel beszél a szakember
a makogás szintén beszédes
lásd tesbeszéd kamuzás esetén
sok hazugságot olvastam tőlük
párszáz K HUF-fal nem kitermelhető még gazdaságosan sem
ugyan volt ásványfeldolgozó cégük már párszáz K tőkével de sajnos tavaly sikerült erősen mínuszba lendülni azért kellett a rv pakkot áttenni új kamucégbe
Várom a jelentkezését olyan Hunmining részvénytulajdonosoknak, akik legalább 0.2 %-os tulajdoni hányaddal (~18700 db részvény) rendelkeznek a cégben, és összehangolt fellépés keretében hajlandóak napirendi előterjesztéseket tenni a cég 2013. október 25-én délelőtt 11 órára összehívott közgyűlésére.
A tervezett új napirendi pontok (további javaslatokat is várok):
1. A társaság pénzügyi helyzetének áttekintése, különös tekintettel a társaság ellen folyó végrehajtási eljárásokra.
2. A társaságot érintő peres eljárások áttekintése.
3. A társaság transzparens működéséhez szükséges feltételek megteremtése.
Jelentkezni a hunminbef@gmail.com címen lehet 2013. szeptember 30-ig.
Itt van neked egy kedves idézet a HUN MINING NyRT. főoldaláról:
"Vasérc, rézérc, ólomérc, zink, barit, ezüst és ritka földfém bányászati potenciálja meghaladja bányánkban a 7.000.000.000.- €, azaz hétmilliárd eurót."
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: