Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
Volt itt már mindenféle, ilyen is.
csak olyan nem hogy a végére (tehát aki nem alapból tudatosan spkire vette hanem befektetésnek) valaki nyert volna az egésszel civinéken kívül.
mondjuk, akik régebb óta tőzsdéznek és ismerik civin trükkjeit emlékeznek olyasmire, hogy szépen trendelt felfelé (TA) és nem rallyban emelkedett limitekkel (aztán le) ?
sziasztok.
a humettel behatóbban kellene foglalkozni, megismerni a céget, a termékeit, mit is tudnak azok a termékek, mik várhatók attól, hogy végre kiléptek VALÓSÁGOSAN az észak-amcsi piacra (árbev. és eredmény) - ezeket a gyors már mutatta.
a részvényekkel mit fognak csinálni; azt látni, hogy nem a piacra adják, ahogy gazdi lódítja :o)
mi lehet a köv. akvi. célpont; "kicsoda" ez a lengyel alap, mikbe fektetett korábban és azok milyen eredményt hoztak (elsősorban árfolyamemelkedésre gondolok :o)))
a pénzért itt is meg kell dolgozni.
nekem kb. 2-3 órámba telt míg mindezen kérdésekre választ kaptam és csak a guglit kellett - persze célszerűen :o) - használni.
szerintem az ideírkálók 90 %-a még csak egyszer sem nézte meg a humi honlapját, persze minek is ? :o) valszeg semmit nem mond nekik az, hogy mire is jók a humet termékei ! és így azt sem tudják kigondolni milyen lehetőségek vannak benne :o)
autofan lenne pár kérdésem. Ha te ennyire látod a trükköket akkor a tőzsdefelügyelet miért nem? Mi az a hajszál ami elválasztja a bilincstől? Lehet, hogy csak feltételezel róla valamit ami nem tény?
köszi előre is!
Kedves Csa-csi!
Nem akarok levelezést nyitni.
De erre röviden válaszolok.
Még egyszer szép aki nyer vele.Hidd el nem sajnálom.
De nálunk rutinosabb piacokon,hamar rács mögött lehetne a kedves mester tőzsdei trükkjeiért
Nem trader irta az elemzest. Ilyenkor csak a kezdok adnak korrekciora jatszva. Bele kell ulni egy ertelmes mehanikus stoppal. Szerintem ma 110 felett lesz...
Törölt felhasználó2007. 08. 23. 07:13
Korrekciózzon már egy egészségeset ez a sztár. Visssza kéne vennem a pakkomat :)
Egyetértek csa-csi-val, mivel régen jól profitáltam a Humival, tegnap újra beszálltam, mert úgy érzem, hogy most valami új korszak kezdődhet a nagyon leírt Humet részvénnyel...
céláram 160 FT
Miért esik jól neked autofan, hogy más értékteremtő munkáját a partvonalon kívülről ócsárolod? Nem gondolom, hogy a nicneved mögé bújva egy ismeretlen senkiként hősies, bátor tett ez. Nekem Civinhez semmi közöm, de Ő saját nevét adja ahhoz amit tesz, vállalja mindemellett a folyamatos állami kontrolt és hisz benne, hogy amit tesz az nem csak neki, hanem másoknak is hasznos lehet. A tőzsde nyilvánvalóan nem szentéletű emberek gyülekezete. A szabályai talán lehetnének mások, jobbak vagy rosszabbak. Nyilván nem a hozzád, hozzám hasonló kisbefektetők, spekik döntik el egy egy részvény árfolyamát, sorsát. De bizonyára a mi kis pénzünk is szerepet játszik ebben, szükséges és hasznos. Tisztába kell lenni a kockázattal, hogy egy-egy nem várt esemény vagy saját hibás döntésünk elszegényíthet bennünket egy pillanat alatt, igaz a mennybe is emelhet. Érzelmeink kinyilvánítására, mások befolyásolására van néhány lehetőség, mint pl. ez a fórum. Jó lenne, ha többet koncenrtálnánk a tárgyra és a személyeskedésnél pedig nem lépnénk túl a jóizlés határait. Szerintem autofan jó lenne, ha te sem.
üdv csa-csi
én pl. Civint látatlanban üdvözlöm, és gratulálok neki ahogy az apeh által lenullázott cégéből ismét egy reményteljes izgalmas tőzsdei céget kreált! Hajrá Humet! :)
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143