A HUMET® Rt elnöke értesít mindenkit, akit illet, hogy a már ismert vételi opció (lásd: soron kívüli tájékoztató: 2009 január 9.) lehetősége f. hó 19-én megnyílik; a P2000 Kft Termelő és Kereskedelmi Kft (székhelye: 2000 Szentendre, Előd utca 2.; cégjegyzékszáma: 13-09-072964) képviselője egy kétszázhatvan (260) millió forintos összegű EURIBOR + 4 % kamatozású, egy év türelmi idejű, beruházás-finanszírozási hitelszerződést ír alá a MKB Bank Rt-gal (1056. Váci utca 38, cégjegyzékszáma: 01-10-040952). A hitel futamidejének vége 2019 év júliusa.
-
Ezzel a HUMET® Rt opciója megnyílik és a P2000 Kft 100%-os tulajdonosa lesz.
oszlop
Én úgy tudom hogy van ásványvíz, forrásvíz, aszatli víz, ja meg csapvíz :))
Egyébként hosszú távon a sok oldott anyag sem jó a szervezetnek. Pl. különböző kövek alakulhatnak ki itt ott.
wedge1
Erről nem tudtam hogy így volt. A saját kategóriájában voltak 3-an? Erről honnan értesültél?
Törölt felhasználó2006. 03. 08. 11:50
nekem amúgy szimpatikus a fórumozó Civin (?) hozzáállása (kivéve persze a struccpolitikát) főleg a rv-eladás tekintetében... szeretném hinni, hogy tényleg Civin János az (de hogy ilyen sok ideje lenne...?)
nem olyan helyzetben van a Humet, hogy ilyesmit megengedhetne magának - másfelől persze a lelkiismeret idevonzhatja tartani a lelket a Humetesekben (ami eléggé félre lehet értelmezve, hisz sokan nem a cégben bíznak, hanem a részvényeik árfolyamának emelkedésében :) de mind1)
én mindenesetre még a Béres-sikernek is örülük, holott nincs részesedésem belőle...
igencsak jól esne, ha ezek a kis cégek nemzetközileg is sikeresek lennének...
nos, sztem meg nekik mind1, hogy miből van meg az x%-uk
fogyasztószerekkel meg életmód-"propagálókkal" lehet most keresni
ez a humifulvát nekem elég homályos így, bár erről még nyilván meg kellene kérdeznem gyógyszerész ismerősöket, rokonokat - nem úgy néz ki, mint ami sikertermék lehetne (legalábbis ha eddig nem lett, akkor miért épp most(antól)?)
de marketing nélkül nem is lesz az, még ha vegyészszemszögből Okinawával is felérne :)
(vmi 90 év feletti átl.életkor...)
szóval csak serényen a marketinggel, nem szerényen :)
nem nagy költség bemutatni nekik a termékeket - akár sajtókonferencia formájában is
addig meg olyan lesz a Humet részvény, mint a helység ribancja: mindenkinek megvolt már :) és többnyire kellemetlen érzések/emlékek kapcsolódnak hozzá :)
(A helység kalapácsára most nincs asszociációm... max. a licit)
november, decemberben is csak 200.000 Ft értékben vásároltak és mégis megindult. ez egy ilyen papir. kell az ilyen fajta speki papir is egy tözsdén, hogy néha-néha legyen egy kis száguldozás.
Úgy látszik, a felügyelő bizottsági tagok sem mernek nagyon bevásárolni
a HUMET- ből csak 244.000ft értékben.
Látszik a HUMET vezetősége sem túl optimista a cég jövőjét illetően.
Folytatódik a fűrészfog, 2-3 évente kiugrás ezen időszak között pedig
gravitáció.
De azért bízzunk a cégvezetőségében továbbra is!!
Miért?
Most beregelek csányi vagy várszegi néven és osztom az észt a megfelelő topikban akkor már elhiszed hogy én vagyok az?
Ne már!
Amúgy is nincs jobb dolga mint itt fórumozni?
Törölt felhasználó2006. 03. 08. 08:17
Ezt hogy érted?Nem ő válaszolt volna nekem is például?
Törölt felhasználó2006. 03. 08. 08:14
Ez nem az igazi civin.
De ha esetleg mégis az akkor üzenem neki hogy tanulja meg mi az a marketing, akkor lesz a cégéből valami.
...akkor valahol mégis korrekt volt, amit írtam, nemigaz? Engem úgy okosítottak ki, hogy ásvnyvíz az, aminek asványtartalma 1000, de inkább 1500 g. A Szentkirályi meg 700?
csapvíz, csak jó a píár....
Wazze Oszlop!
Eddig korrektek voltak a beírásaid, de ez a Szentkirályis eléggé szar lett.
A vízvilágdíj nem egy kitalált sztori, hanem régóta létező díj, vízberkekből tudom.
Csak itthon nem ismerték, ők meg ügyesem megpíárolták és máris jó nagyot hasítottak ki a piacból.
Pl. az itthon kapható Jana is már 2szer nyert világdíjat 2 egymás követő évben, mégsem tudja ezt senki.
Csakhogy sajna a mai Szentkirályi már nem az ami nyert!
Az Evian sem az ami volt induláskor. Annyi vizet amennyit eladnak világszinten nem tudnak kitermelni!!! Pláne nem hóléből
ez rendebn van, de ugye én bízom a cégben és Önben, remélem Ön nem az égiekben bízik, hanem emögött az "állatás" mögött komoly munka is és félkész szerződések vannak.
Tipp: találjon ki Tajvani üzletfelekkel egy jól hangzó távolkeleti díjat, azt nyerje mega Humet-R és ezt hirdesse újságokban... Szentkirályinak bejött....
Törölt felhasználó2006. 03. 07. 14:05
Jó Pénznyelő,
-
"A cégből pénzem legyen"... elvi kérdés a számomra, hogy nincs költségtérítésem és fizetésem 1998 májusa, a kezdetek óta. A HUMET részvényeim egyszer fognak annyit érni, hogy nyugdíjba mehessek; akkor és úgy adok majd el, hogy a jobb emlékezőtehetségűek, meg a normálisabbja csak annyit mondhasson: jól tetted és megdolgoztál ezért a pénzért, Civin. Nyilván ez nem most lesz, és lehet majd még el kell adnom, mert az nyilván nem lehet cél, hogy más problémák miatt ne tudjak teljes erőmmel a HUMET-nek dolgozni, de sokszor kiszállhattam volna. Eddig nem tettem és majd akkor teszem, ha emelt fővel tehetem.
-
Jó Oszlopos,
-
többször leírtam már, egy ilyen cseppnyi cég vezetőségének, vezetőjének el kell döntenie, hogy mit akar… DM, Rossmann, hazai, vagy más piacok… én egyszer már döntöttem. Nem kell sok idő, hogy a nevezettek és nem említett más magyar cégek maguktól rendeljenek, ebben biztos vagyok.
ezek szerint nem tervez további eladásokat?
Hogy állnak a cég dolgai? Lesz lehetőség a szérum saját legyártására vagy marad a bérmunka? Miért nem emel valaki tőkét és erősíti a marketingmunkát? Egy DM-be vagy Rossmannban is 500 féle termék van csak Humet nincs....
HUMET forever
-
A HUMET® Rt elnöke értesít mindenkit, akit illet, hogy a már ismert vételi opció (lásd: soron kívüli tájékoztató: 2009 január 9.) lehetősége f. hó 19-én megnyílik; a P2000 Kft Termelő és Kereskedelmi Kft (székhelye: 2000 Szentendre, Előd utca 2.; cégjegyzékszáma: 13-09-072964) képviselője egy kétszázhatvan (260) millió forintos összegű EURIBOR + 4 % kamatozású, egy év türelmi idejű, beruházás-finanszírozási hitelszerződést ír alá a MKB Bank Rt-gal (1056. Váci utca 38, cégjegyzékszáma: 01-10-040952). A hitel futamidejének vége 2019 év júliusa.
-
Ezzel a HUMET® Rt opciója megnyílik és a P2000 Kft 100%-os tulajdonosa lesz.
Szentendre, 2006-01-13
Civin János