Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 04. 07. 11:48

HUMET forever again:second part  

Tegnapelőtt este ketten, tegnap este meg négyen beszéltek hozzám, nem egymáshoz, bár a műsor címe vitára utalt. A vesszőparipám, a drága és tökéletesen impotens közigazgatás többször szóba került, a négyek közül ketten két este is, a másik kettő egy alkalommal, de annál hangsúlyosabban tette le a voksát az olcsó és hatékony állam mellett. Nem feledhetem, hogy ketten miniszterelnökei (voltak) ennek az országnak, a másik kettő pediglen négy évet töltött miniszteri bársonyszékben, tehát mondhatni a legfőbb hatalom jutott nekik és tehetségükhöz képest éltek is vele, áldja meg őket az Isten mind a két kezével…. A hatalmukból leosztottak az őket támogató ezreknek is, akikről pár nappal ezelőtt azt írtam, hogy egy trágyahalmot lapátolnak a fejemre, de kedves olvasóm, a Te fejedre is, szóval a mi fejünkre. Engedtessék meg nekem, hogy alább megosszam e témában szerzett újabb bizonyítékomat mindazokkal, akiket illet.

-

Ma reggel két derék közhivatalnok látogatott meg, állandó felállítási helyemen, Szentendrén. Másfél órát autóztak hozzám, majd gondolom ugyanannyit vissza Budára. A látogatás oka egy lista bekérése volt, amelyet a szükséges pecsétekkel ellátva két perc alatt átadtam, majd türelmesen kivártam, amíg az egyik derék ember egy jegyzőkönyvet is írt erről; gyorsan dolgozott, így hát mintegy 30 perc készült el vele. Pár perc udvariaskodás után a két közhivatalnok távozott. Hogy tudd, kedves olvasóm, őszinte hívedtől egy hatóság egy listát kért be, egy olyat, ami ott van náluk, mert negyedévenként hivatalból küldök nekik egyet, betartva a szabályaikat. Ez alkalommal nem volt elég az ott lévő lista, vagy nota bene: egy telefonhívás a kérés okán, majd a posta… nem, nem….. két ember az állam autójával kb.: három és fél órát "dolgozott" azon, amit a postának, a telefonnak, a faxnak, az Internetnek hála, ma már öt perc alatt elintézhettünk volna. A fennebb írt állami feladat végrehajtásának általam becsült költségei a XXI. század vívmányait és a józan észt alkalmazó módszerekkel nem érték volna el az ötszáz forintot.

-

Ha egy gyors számvetéssel élek, kiindulhatok abból, hogy egy alulfizetett közalkalmazott havi bruttó-bruttó bére a 270.000 forintot kerülgeti, fűtenek, világítnak rá, amortizálódik körülötte a hivatali padlószőnyeg, asztal, szék és fogy az állam klozettpapírja; azaz úgy vélem, hogy egy közalkalmazott havi bér-, és bérjellegű költségeit 300.000 forinttal nem becsülöm alá.

Ezt esetben, ha nem autóval jöttek volna is, a fennebb írt tranzakció költsége eléri a kétszer 1,875 forintot, azaz több, mint 3.700 forintba került nekem, neked, mindannyiunknak az egy egyébként 500 forintból elvégezhető feladat.

-

Vasárnap szavazni megyek és leadom a voksomat az egyikre a négy felelőtlenül locsogó főlapátos közül, hogy továbbra is legalább hétszer annyiba kerülhessen nekem az életem, mint egyébként. Két választásom van: vagy pokolba kívánom azokat, akik közül választok, vagy nagyon okos embereknek tartom őket, akik en gros igen jó üzleteket csinálnak velem, hétszer annyiért adnak el egy szolgáltatást, mint amennyiért egyébként megvehetném. Pár napja trágyadombon ácsorgó, vagy oda törekvő egyéneknek aposztrofáltam őket, és azt vizionáltam, hogy több milliónyian, magamat is ide értve négyük céltrágyadombja alatt állok. Most már azt is értem, hogy a trágya miért büdös, nyilván mert folyton frisset lapátolnak a fejemre, és most már újabb bizonyosságom is adódott: ez a trágya nem is olcsó. Minimum hétszer annyiért lapátolják, lapátoltatják ezek a miniszterelnök-jelöltek a fejemre, a Te fejedre, a fejünkre, mint amennyiből megúszhatnánk.

-

Ha a lapátos embereknek gondolkodásmódjába legalább annyi beleférne, hogy ne két, hanem csak egy embert küldjenek - egyébként őt is teljesen feleslegesen - egy listáért, már akkor legalább háromszázmilliárdot megspórolnának nekem, nekünk évente. Tíz millióan vagyunk, tehát ez nekem 30.000 forintomba kerül évente, azaz mindenki vehetne egy évben tíz üveg jó HUMET® szirupot. Nekem ennek a pénznek a jó része megmaradna, mert gyári áron veszem a szirupokat (van protekcióm a HUMET®-hez), így a megtakarításból vehetnék négy üveg jó bort. Nem egyedül szlopálnék én, Isten mentsen. Mind a négy főlapátost meghívnám egy évben egyszer, és iszogatva lenne egy-két kellemes óránk. Én elmesélném, mennyivel jobb trágyadomb nélkül élni, ők négyen meg élvezhetnék a feltétlen bizalmamat, és a két üveg bor elszopogatásának ideje alatt meg nem is kellene össze-vissza hazudozniuk mindenről, ami eszükbe jut. Komolyan mondom: mi tíz millióan az évi fejenkénti tíz HUMET®-R szirup megiszogatásával segítenénk az egyik főlapátos-helyettes céljainak mielőbbi megvalósulását, legyen neki igaza, csattanjunk kifele mielőbb az egészségtől.

De én, te, mi, mindannyian, aki fizetem, fizetjük őket, hallgathatunk, nekünk marad a felelőtlen locsogás. A poharaink üresen maradnak, nekem nem jut a jó borból, Neked, olvasom nem telik HUMET®-R szirupra…..ők négyen meg rendületlenül lapátolnak, lapátoltatnak, ráadásul az én fejemre, a Te fejedre, a mi fejünkre. Kedves négyek, nem lenne jobb a borospohár illata felett elrévedni; no meg a HUMET®-R szirup áldásos hatásait élvezni, mint a talpatok alól szagolni ezt a magatok csinálta mérhetetlen bűzt?

Őszinte hívük
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 17:24
Uram,ha teheti várom a válaszát.Taehát a cég tervei hol tartanak,és mikor lesz belőlük valami?
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 16:02
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
oszlopos, filctollal irta ala.....
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 16:02
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
álnéven 1 l
Törölt felhasználó 2006. 05. 10. 15:56
Tisztelt Uram!A tervekből melyek a honlapon vannak leírva,mikor lesz kézzelfogható valóság?Köszönöm válaszát.
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 17:55
Figyelj fórumtársam!Ha nincs jobb dolgod mint a humetet zrikálni úgy kérlek csinálj magadnask egy külön topickot.Kissé unom már hogy minden megszólalásod a humetet fröcsköli,vagy ha te olyan okos vagy vedd át Civin helyét.Tudod van egy jó mondás mielött valakit megítélsz,vagy a cégét,elöbb legyél legalább két hétig az ő és cég helyzetének a bőrében csináldd végig a cég négy-éves életbenmaradási küzdelmét,aztán beszélj,ha bizonyítottál.Itt a topickon állnéven írni,nagy bátorság.Miért nem zrikálod a econetet,találj már más játékszert,mert ez már nálad betegség,ne haragúdj,de amit csinálsz már nagyon uncsi,vagy talán arra játszol hogy írásod nyomán eladják a részvényeket,te meg veszed?
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 17:19
Előzmény: #77  oszlopos
nem tudom gazdagodónak mi olyan vicces benne. legalább Civin foglalkozik a részvényeseivel az Econethez képest. jó, próbál spekulálni, de ezáltal ha valaki elcseszte nem ragad bele örökre
oszlopos 2006. 04. 10. 17:15
Előzmény: #76  oszlopos
link

na jó, ezt beírom minden fórumra, hadd menjen fel:)))
oszlopos 2006. 04. 10. 17:12
Előzmény: #75  Törölt felhasználó

Már nm azért, de rendkívűl fontos infók vannak abban a jelentésben!!!!!

Első negyedév: 40M forgalom, részvényenként 1,2Ft nyereség!

PBC és Nova papír szerződés létrejött!
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 16:31
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
Hehe..vicces...szegény egyszemélyes Humet Rt...
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 16:21
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
olvastátok a honlapján az "Igazgatóság jelentés"-t?
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 16:11
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
Ezek civin kódolt üzenetei...pl. ez jelentheti azt hogy 82 ről rally 150 ig, vagy hasonló...
oszlopos 2006. 04. 10. 16:09
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
hát vicces...mindenesetre annyi hírértéke van, hogy a benyók a Concorde-nál adnak és az IEB-nél vesznek....:))
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 15:53
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
ha felmegy 10.000-re az árfolyam akkor a 150db nem is olyan rossz...
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 15:47
Előzmény: #69  oszlopos
mi ez a bejelentpések a Bet.hu hogy xy humet részvényt vett 150 db /82 ft ért
ezt most elírták vagy tényleg ilyen hülyék mi az a 150 db
oszlopos 2006. 04. 10. 15:41
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
szerintem valamit nagyon elszámoltál. Olyanok, akik 3 napnál tovább tartják a Humetjüket, az elmult 10 kereskedési nap forgalmának talán a 20%-át teszik ki....a többiek szerintem mind ugrálnak ki-be...
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 15:09
Előzmény: #67  oszlopos
Kiváncsian várom, hogy mikor rántják újra felfele azok a spekik , akik kb. 200 millio ft-ért úgy 80ft-os átlagáron bevásároltak. 140ft alatt nem biznisz kiszállni nekik.
oszlopos 2006. 04. 10. 10:01
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
azon a napon Civin ünnepélyesen megfogadja, hogy nem b***gatja tovább írásaival a politikusokat:)))
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 09:59
Sziasztok,
Mi várható 14.-ére?
Mindenki ezt a dátumot emlegeti...
oszlopos 2006. 04. 10. 09:37
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
gazd: tök egyszerű: 76-75-ön venni, 83-85 adni....egy darabig most ez lesz...
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 09:06
...VAGY NE VEGYEK HUMETET?
Ez most a dilemmám....
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 08:59
Előzmény: #62  oszlopos
és vajon miért? mert van elég készlet...eladatlan...
oszlopos 2006. 04. 10. 08:58
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
na, kérdeztétek, hol lehet kapni Humet-R-t. A Fehérvári úti vásárcsarnokban a gyógynövényesnél jó áron(!)- több szár forinttal olcsóbban, mint a patikában- lehet hozzájutni. Azt mondja rendszeresen viszik tőle, mindenki meg van vele elégedve....
Törölt felhasználó 2006. 04. 10. 08:49
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
Komoly történés, brutális zsákolás...

Topik gazda

civin
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek