200 (!) MAGYAR sportoló TÉRÍTÉS nélkül vállalta ,hogy az OLIMPIA népszerűsítése végett szerepeljen egy reklám kampányban.
Egy azaz egy sportoló mondott nemet az ingyenes felkérésre, de kijelentette,hogy külön megállapodás alapján ő is vállalja a szereplést!
A cég pedig nagyon helyesen közölte vele:
Köszönjük, de nekünk önre nincsen PÉNZÜNK!
Még egy példa arra,hogy ez a konfliktus nem a "különöltözőről" meg a "feudális" viszonyokról szól, nem azért robbant ki...hanem egy sportoló mérhetetlen pénzéhsége,kapzsisága miatt!
Mit nyilatkozott?
(nagy vonalakban összefoglalva)
most vagyok fiatal most vagyok a csúcson nekem most kell megkeresnem azt a pénzt amire szükségen lesz az életemben....
Egyértelmű üzenet..csak a PÉNZ számít! Minden más mellékes!
amennyiben fizetnek indulok az OB-n...ha nem akkor megyek oda úszni ahol megfizetik....
Ilyen egy "példakép"?
Egy azaz egy sportoló mondott nemet az ingyenes felkérésre, de kijelentette,hogy külön megállapodás alapján ő is vállalja a szereplést!
A cég pedig nagyon helyesen közölte vele:
Köszönjük, de nekünk önre nincsen PÉNZÜNK!
Még egy példa arra,hogy ez a konfliktus nem a "különöltözőről" meg a "feudális" viszonyokról szól, nem azért robbant ki...hanem egy sportoló mérhetetlen pénzéhsége,kapzsisága miatt!
Mit nyilatkozott?
(nagy vonalakban összefoglalva)
most vagyok fiatal most vagyok a csúcson nekem most kell megkeresnem azt a pénzt amire szükségen lesz az életemben....
Egyértelmű üzenet..csak a PÉNZ számít! Minden más mellékes!
amennyiben fizetnek indulok az OB-n...ha nem akkor megyek oda úszni ahol megfizetik....
Ilyen egy "példakép"?
Hosszú Katinka „mesternégyessel” nyitott Nizzában
A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).
link