Topiknyitó: Alilou3 2016. 01. 23. 15:44

Hosszú Katinka „mesternégyessel” nyitott Nizzában  

Négy számban nyert Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóverseny első napján, s aranyérmet szerzett Verrasztó Dávid is.

A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_pampa_ 2016. 03. 03. 11:08
Előzmény: #437  Bekre_Pal
200 (!) MAGYAR sportoló TÉRÍTÉS nélkül vállalta ,hogy az OLIMPIA népszerűsítése végett szerepeljen egy reklám kampányban.

Egy azaz egy sportoló mondott nemet az ingyenes felkérésre, de kijelentette,hogy külön megállapodás alapján ő is vállalja a szereplést!

A cég pedig nagyon helyesen közölte vele:

Köszönjük, de nekünk önre nincsen PÉNZÜNK!

Még egy példa arra,hogy ez a konfliktus nem a "különöltözőről" meg a "feudális" viszonyokról szól, nem azért robbant ki...hanem egy sportoló mérhetetlen pénzéhsége,kapzsisága miatt!

Mit nyilatkozott?

(nagy vonalakban összefoglalva)

most vagyok fiatal most vagyok a csúcson nekem most kell megkeresnem azt a pénzt amire szükségen lesz az életemben....

Egyértelmű üzenet..csak a PÉNZ számít! Minden más mellékes!

amennyiben fizetnek indulok az OB-n...ha nem akkor megyek oda úszni ahol megfizetik....

Ilyen egy "példakép"?

Törölt felhasználó 2016. 03. 03. 10:41
Előzmény: #437  Bekre_Pal
pontosan erről van szó
a fityesz kiadta a parancsot, a csapat hűen követi akár a szakadékba is

döbbenetes
Törölt felhasználó 2016. 03. 03. 10:40
Előzmény: #436  _pampa_
ne terelj megint!!

Végre lehullott a lepel a valódi énedről!
)))))))))

nómális margit?

Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 03. 03. 10:39
Előzmény: #434  _pampa_
egy ideje nem szólok közbe amikor itt azt látom, hogy valaki olvas valami negatívat a kormánynál kegyveszejtett úszónővel kapcsolatban és gyönyörűségében kicsapja a brét

aki nem ismer magára annak ott a tükör, nézzen bele, igen pampa, rád nézek miközben írom

viszont ha már értékekről írunk, érdemes többre értékelni az önálló gondolkodást, amikor valakinek nem a birkapásztor mondja meg, merre bégessen

free your mind
_pampa_ 2016. 03. 03. 10:37
Előzmény: #435  Törölt felhasználó
Forbes: Hosszú Katinka a legértékesebb, Dzsudzsák az 5.
!
Hosszú Katinka világ- és Európa-bajnok úszó Magyarország legértékesebb sportolója – derül ki a Forbes üzleti magazin márciusi számában megjelent listából. "

maci, te másoltad be így gondoltam egyet értesz vele! :)))

mert a cikk azon része amiben arról írnak hogy a "példakép" listán az első helyről keményen visszaesett....már téged nem érdekelt...

csak a haszony!!!! :))))

hiába a haszony a lényeg, a többi nem számít,kit érdekel,hogy mit gondolnak az eberek...lényegtelen minél nagyobb hasznyot bezsebelni!
Törölt felhasználó 2016. 03. 03. 10:32
Előzmény: #434  _pampa_
???? ))))))))))))))))
forbes én vagyok?
)))))))))))))))))))))

nómális margit
_pampa_ 2016. 03. 03. 10:29
Előzmény: #433  Törölt felhasználó
Végre lehullott a lepel a valódi énedről!

Nálad csak az számít értéknek,hogy mennyi "hasznyot" tud termelni valaki vagy valami!

Számomra ez lényegtelen!

Az én rangsoromban az "érték" az, ha valaki nem adja el "pénzért" a lelkét az "ördögnek".

Példakép tud maradni a fiatalok számára!
Törölt felhasználó 2016. 03. 03. 10:11
Előzmény: #432  _pampa_
Forbes: Hosszú Katinka a legértékesebb, Dzsudzsák az 5.
!
Hosszú Katinka világ- és Európa-bajnok úszó Magyarország legértékesebb sportolója – derül ki a Forbes üzleti magazin márciusi számában megjelent listából.

A lap szerdai közleménye szerint másodszor készítettek 25-ös rangsort a magyar sportolókról, a szempontok a tavalyi sportteljesítmény és a „pénztermelő képesség” voltak.
Hosszú Katinka elsőségét vb-címei, eredményeivel keresett kétmillió dollárja, valamint az biztosította, hogy másodszor választották meg a világ legjobb úszónőjének.
A második helyen a szintén vb-győztes úszó, Cseh László végzett, míg a Hondától gyári szerződést kapott, s a túraautó-vb (WTCC) mezőnyében így akár a végső sikerre is esélyes Michelisz Norbert lett a harmadik.
Az első tíz között további két úszó, Gyurta Dániel (7.) és Jakabos Zsuzsanna (8.) szerepel, míg a labdarúgó-válogatott kapitánya, Dzsudzsák Balázs ötödik a listán.

érdekes ))))
_pampa_ 2016. 03. 03. 10:05
Előzmény: #431  Törölt felhasználó
hogy mik vannak....

"A Forbes másik listáját a példaképek rangsorát a lap szerkesztő úgy állították össze, hogy többféle szempontot és különböző mutatókat vettek figyelembe, de emellett egy speciális zsűri véleményét is meghallgatták. Ezek alapján Katinka a tavalyi első helyéről a kilencedik helyre csúszott vissza."
Törölt felhasználó 2016. 02. 17. 18:21
Előzmény: #430  _pampa_
Sellők és Matolcsy-rokonok hada bukkant fel a vizes-vb imázsfilmjének farvizén

Mi a közös egy gyerekeknek készült ausztrál sorozatban, Hosszú Katinkában és Matolcsy György kiterjedt rokonságában? Hát, persze, hogy a 2017-es vizes-vb sokat citált, 55 millió forintba került reklámvideója.
link

jah hogy mik vannak már ))))
_pampa_ 2016. 02. 16. 12:51
Előzmény: #427  _pampa_
"Én nagyon büszke vagyok arra, hogy itt nőttem fel és nem lennék az, aki vagyok, ha nem itt nőttem volna fel."

Hosszú Katinka Magyarországon szeretne élni, Magyarországon szeretne gyereket vállalni. Mert itt vannak a barátai, mert ide köti a szíve.

Ez a lány nem csak a világ legjobb úszója, de magyar embernek is a legfantasztikusabbak között van. Gerinces, erős és hű a hazájához.

Egyáltalán nem csodálkoztunk volna, ha az elmúlt hónapok botrányos sárdobálása után rávágta volna, hogy Amerikában tervezi a folytatást. Tárt karokkal várnák...

Ő azonban minket választana, itt a Kárpátokkal körülölelt kis magyar hazában."
loliense 2016. 02. 15. 20:01
itt teljesen ner-esen ingyenes reklámfilm, ami miatt a sok népnemzeti gyökér habzószájjal hazafiaskodott:

link

oszt jó nagyot belétek
Alilou3 2016. 02. 15. 15:17
Előzmény: #425  Pajtika
A világ- és Európa-bajnok úszó – aki a magyar sportújságírók véleménye alapján elnyerte az elmúlt év legjobb magyar női sportolója címet – Se˜rena Williams amerikai teniszező, Genzebe Dibaba etióp futó, Dafne Schippers holland sprinter és hétpróbázó, valamint Anna Fenninger osztrák alpesi síző mögött lett ötödik a voksoláson – az eredményt a Magyar Sportújságírók-szövetsége közölte honlapján az AIPS legfrissebb magazinjára hivatkozva

link
_pampa_ 2016. 02. 15. 14:24
Előzmény: #426  bigyula
"kérései végig süket fülekre találtak"

Akkor van konkrétum. Miért nem lehet elmondani?
bigyula 2016. 02. 15. 13:56
Előzmény: #424  _pampa_
"linket továbbra sem nyitok meg!"

Akkor légyszi ne is linkelj a jövőben sem!Egyébként a Portfólió Fórum is egy link... :)

"Miért nem lehet leírni?"

Válasz:

"...Ugyanakkor beszélt arról is, hogy három éve vívja a harcát a szövetséggel zárt ajtók mögött, de a kérései végig süket fülekre találtak...."
Pajtika 2016. 02. 15. 13:46
Előzmény: #423  bigyula
Magáncég készítette milliókért az úszóvébé imázsfilmjét

A polgármester állításaival szemben nem a kecskeméti városi televízió, hanem magáncég készítette a 2017-es budapesti vizes vb imázsfilmjét – írja az Átlátszó. A film korábban Hosszú Katinka és a szövetség között is kiélezte a kapcsolatot. A kecskeméti önkormányzat a vb kísérővárosa lesz sportesemény nélkül, a filmre támogatásként kapott 55 millió forintot az Argus Film and Art Kft.-nek fizette ki.
link

Magyarul HAZUDTAK! Érthető ezekután Katinka elleni hadjárat a maffiáktól/
_pampa_ 2016. 02. 15. 13:44
Előzmény: #423  bigyula
linket továbbra sem nyitok meg!

""...Megkeresésünkre több edző is az anyagi támogatási rendszer működését pedzegette, ahogy az egyikük fogalmazott, „komoly aránytalanságok voltak az elmúlt években, a szimpátia alapján működő elosztás néha felülírta az eredményeket, eredményesebb úszók klubjai kevesebb támogatást kaptak. Aki hosszabb ideje ebben él, már hozzáidomult ehhez a rendszerhez, de Shane Tusup csak pár éve van itt, egy amerikai mentalitással, így meg is értem, ha nem akarja megszokni ezt.”

A tréner arra utalt, hogy Hosszú 2011-ben és 2012-ben sem kapott plusztámogatást, előbb a világbajnoki hatodik, majd az olimpiai negyedik helyét tartották csalódásnak a szövetségben. Akkor még el is hitte, hogy ez nem eredmény, ezért nem emelt szót, ám 2013-ban, két vb-arannyal a zsebében sem kapott támogatást, és a szövetség azóta sem teljesítette a kéréseit, pedig 2014 és 2015 még eredményesebb éve volt. Ezért nyilatkozta decemberben, hogy „betelt a pohár”.

Ugyanakkor beszélt arról is, hogy három éve vívja a harcát a szövetséggel zárt ajtók mögött, de a kérései végig süket fülekre találtak...."

Erre pedig csak annyit,hogy a MÚSZ adata szerint 2015-ben Katinka és stábja kb.60-70 milliót kapott tőlük támogatásként.

Ráadásul ebben a részben is általánosság van csak.

elvárható,plusz támogatás,szimpátia, aránytalanság, a szövetség azóta sem teljesítette a kéréseit, stb...

Miért nem lehet leírni?
bigyula 2016. 02. 15. 13:36
Pampa!

Feltűnően kerülöd a választ/reakciót a 413-414-415-re...
Törölt felhasználó 2016. 02. 15. 11:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2016. 02. 15. 11:46
Törölt hozzászólás

Topik gazda

Alilou3
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek