Szurkolok,Madárnak,de egyben féltem is őt.Ilyen kemény ellenfele még nem volt,Shanoune eddig 32-mérkőzéséből 31-kiütéssel nyert,egyszer vesztett,és volt már világbajnok.Ez túl jó Erdeire nézve.Egy lehet a baj,ha Madár ahogy szokta elfárad a 6.-menetben,ezt neki most nem szabad,mert a Francia nem fog sztem kegyelmezni neki akkor.Nektek mi a véleményetek?
Szerintem legközelebb akkor ironizálj negatív értelemben egy olimpiai (világ, európa) bajnokkal, ha legalább egy olimpiai émet fel tudsz mutatni. Addig pedig jobb lenne, ha ilyen megjegyzések helyett csendben maradnál.
Üdv:
Tyris
Törölt felhasználó2005. 10. 20. 11:20
Én is remélem,hogy megoldja,mert állítólag,ha legyőzi Shanounét akkor Tiozzó vár rá.Ezért kéne Erdeinek most pl:k.o.-val nyernie. nem?
"csak" 27 KO-ja volt eddig Erdei ellenfelének, de ez is tiszteletet parancsoló. remélem Erdei úgy nyer, hogy győzelméhez nem férhet majd kétség, és jöhetnek még komolyabb ellenfelek és összecsapások.
mindig nagyon szorítok neki, remélem most is megoldja a feladatot.
én is szurkolok neki, bár olyan mint a magyar foci a végét komoly ellenfél esetén nem nagyon bírja. mondjuk kovács kopott istván szinvonalát túlszárnyalja
Törölt felhasználó2005. 10. 20. 10:20
csak karajt egyen krumlpival. + friss kovaszo uborka + alma. nehogy baj legyen a pici pocijaval mint a multkor.
semmi lecso, tejfel, csirke, joghurt, mno.hu, mszp.hu, bux.
Hétvégén Erdei-Shanoune boxmeccs.