Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
Szerintem a számok rendben vannak... Majd, ha a Kulcs megint 1400 lesz, akkor lesznek pariban. 😏 A Nuti meg nem feb. 12. után futotta meg a 27-87-et, mert az nap írtad a beidézett szöveget... Én legalábbis nem akkortájt napiztam benne, több-kevesebb sikerrel. Szóval egyikünk 19, a másik meg egy híján 20... 🤝
Nem t’om ezt a logikát ki fejtegette már, máshol: “A kérdés hogy ki a pöcsöm veszi meg ezt a 37-39-as szinteket több millió darabbal hetek óta. A majom azt mondaná erre hogy mi,de nem gondolom.A legtöbb büfi be van ragadva jóval magasabb szintekről,az új versenyzők meg itt nem merik venni mert lejjebb várják.Ne mondja nekem senki hogy ezt kisbüfik veszik!” - ismerős, nem? Nutex-Huszár! 👏👏👏 Az “OTC-s haverok” kicsit erős volt, ahhoz is kispályás vagyok, meg a felbeszéléshez is... Aki meg a Nuti-ban felbeszél az tuti Hubi-haver, nem? 😗
Ok. Szeretnék. Szerinted nem jobb zsebből pakolássza át valaki a balba...??? Azt a tegnapi 5k-t is mezei kisbüfikre öntötték le, biztos...👌Szóval, nem a kicsiket tömték ki, ha ez érdekel. Még be kellene dobni néhány mindenki által ismert vagy nem ismert klónodat...😉 Viszont, én kisebb csocsó-partiba kezdek a skacokkal, kb ennyire érdekel a mai kereskedés...😂
Köszi! Majd a piac eldönti, hogy mi volt...👍 Azért három nap távlatából, nem túl megfontolt dolog ilyet kijelenteni. Főleg úgy, hogy én nem spekára, hanem kamatos kamatra tartom, ráadásul még esnie kell “egy kicsit”, hogy mínuszba legyek. Speciel nem duzzognék, ha jóárasítanák még, van félretéve arra az esetre. Max nem hét, hanem nyolc számjegyű lenne benne az idei osztim...😂
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!