Megkezdte a Graphisoft részvényeinek követését az Erste, mely 2,066 Ft-os célárfolyamot határozott meg a szoftverfejlesztő társaság papírjaira. Daniel Lion elemző ajánlása természetesen vétel, hiszen a célár 69%-kal haladja meg az aktuális piaci árfolyamot. (A célár a Graphisoft Park nélküli Graphisoft részvényekre vonatkozik!)
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=72938
Ok! Én a TDC portál késleltetettjét.
Ott a napi gafikon általában realban nyomul.
De az árfolyamok késleltetettek!
Úgyhogy csak centire tudom lesni az emelkedést! :)
Kőkorszaki módszer!
kicsit pozitív dolgot is írjak, 5 éve játszadozom itt a börzén...A graphi nyugis részvény,de speciel én kerestem vele már párszor sok pénzt,de nem 2-3 nap alatt !!!! nem egy humet-novo-eco-konzum....lassú víz....
Éppen ezért .Mert ugye korrekcíózni azért illik néha...
A buktató pedig az, hogy elég nagyokat tud korrekciózni,elég lassan,és ettől a kezdő előbb agyvérzést kap,majd pedig nagy bukóval kidobja a részvényt...
De ha kiülöd megint jó lesz...
Törölt felhasználó2006. 09. 06. 02:01
Sziasztok!
Újra én. :-)
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon kezdő vagyok, és lehet hogy éppen ezért, nem látom a kockázatot a Graphisoft részvényben.
Aki okosabb, kérem mondjon valami rosszat, miért nem éri meg venni a Graphisoft részvényeit folyamatosan?
Én azt látom, hogy teljesen stabilan emelkedik az ára, több mint 1 hónapja ( a felezést nem számítva).
Törölt felhasználó2006. 08. 31. 12:29
De mondjuk ezt szépen lereagálta a piac...
Mint ahogy rövid távon tegnap a PPLAST sajtótájékoztatóját.
De a Graphisoft honlapján ez a mottó van:
"A jövőt legjobban akkor jósolhatjuk meg, ha magunk találjuk ki azt" - Alan Kay.
Szóval nem mindegy ki mondja be a hírt előre, aztán tényleges hír lesz belőle.
Jól látom a dolgot!
Amúgy a Holnap markában James Bond film jut eszembe hirtelen... :-))))
Néha sik...kmmm buták a dologhoz.
De gyakrabban okuk van valamit irni, venni vagy eladni akarnak.
Esetleg igen-igen ritkán az igazat irják, de ez csak elvétve esik meg:-)))
Törölt felhasználó2006. 08. 31. 12:15
Mivel kezdő vagyok, inkább csöndbe maradtam a kérdésemmel, de már látom jó volt a sejtésem.
Szóval hogy van ez hogy ezek a brókercégek irogatnak dolgokat részvényekről, van hogy ugyanaznap 2 cég 2 ellentétest ugyanarról a részvényről. Ezt teljesen legálisan tehetik meg?
Amíg felverik a részvényeim árát, addig mondjuk jó... :-)))
Ugyan kit érdekel egy grafomániás Cég, van belöle a piacon mint an nyü... dehát nekünk mindig kell büszkélkednünk a hülyeségünkel.. Fantásiát keresnek a spekulánsok..na meg a Fotex is, egy kis bank érdeki manipulácioja... Egy profi ugy át lát a báldogon mint egy szitán...
Graphisoft: 69%-os növekedési potenciál (Erste)
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=72938