Olyan stabil 2800Ft feletti ár lesz napokon belül, hogy csak na!!! Jegyzés után pedig elszabadul a megkötött spanyol bika... Keresni kell majd valami Chart-os torreádort, aki elemzni tudja majd 3800Ft körül...
Milyen fekete gyertyát várjunk? Forgalom sem volt, amitől esnünk kellene. Stabil bázis ár alakult ki 2700- 2800Ft- körül, amire jól tudunk építeni a közeljövőben... Ennyi a véleményem...
"GENESIS: A hír ami kijött már nem számít túl nagy újdonságnak. Nyilván pozitív az értéke és kedvez az emelkedésnek. Én arra figyelnék, hogy ha nyitószint elv lesz, akkor szabaduljak a papírtól. Nyitószint elvre példa a bekeretezett nagy fekete gyertya. Réssel való nyitás majd visszaesés. Minden esetre pozitívan várjuk a reggeli reakciókat."
Hát igen, én is csak legyintettem az 500Ft -os Novotradre... Akkor még honlapjuk sem volt:) Mindegy, legalább már most tisztán lehet látni, hogy mi lesz a történet vége. Engem a Kóka féle pénzek győztek meg, hogy ez kivitelezhető lesz. A spanyol kormány pedig rátette a pontot. Már csak az elemzői ajánlásokat kell figyelgetni, mert egyre több lesz ezután.
marqves: Kösz az összefoglalást. :) Látom már Neked is van részvényed! Üdvözlünk újra a fedélzeten:)) Egy a baj ezzel az egész sztorival, hogy 500Ft körül nem ismertük fel a lehetőségeket... :(
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...