Köszönöm válaszaitokat!
Köszi szépen Mr. exbankár és Mr. Gudakes!
A Cég honlapját már nézegettem, és valamennyire ismerem a projektet, csak a tőkebevonást nem értem, meg ezt a részvénycsere-ügyletet...
Mikor kezdik el az építkezést?
Az Üzleti tervben és a céges dokumentumokban tavalyi adatok szerepelnek...
Kicsit félrevezetők ezek a dokumentációk...
Jónak tűnik a projekt egyébként, felkészült szakmai csapattal! Van benne fantázia!!
De egyelőre kockázatosnak tűnik a befektetés!
Hol van a céges transzparencia?????
Hitelesség?????
Ezek azért fontos dolgok a befektetés szempontjából!
A vonatra való felszálással még várok kicsit, türelemmel.
(Egyébként hallottam erről a topikról, az igaz, hogy akkor volt ebben a részvényben nagy pörgés, amikor az a Bigbraner meg MacCuriusz vagy kik ide írogattak??
A nevekre nem emlékszem, csak hallottam régi tőzsdés haveroktól, hogy sok vicces dolog volt ebben a fórumban és mindig ide jártak egy jót nevetni.
Meg valami csalódott, a tőzsdei bukói miatt meghibbant "szegény" emberke is állandóan ide írt, és mindig csak valami buktát emlegetett, meg csődöt.
Ő lett elüldözve a szakértelme miatt?? Vagy az először említett 2 egyén?)
Köszi szépen Mr. exbankár és Mr. Gudakes!
A Cég honlapját már nézegettem, és valamennyire ismerem a projektet, csak a tőkebevonást nem értem, meg ezt a részvénycsere-ügyletet...
Mikor kezdik el az építkezést?
Az Üzleti tervben és a céges dokumentumokban tavalyi adatok szerepelnek...
Kicsit félrevezetők ezek a dokumentációk...
Jónak tűnik a projekt egyébként, felkészült szakmai csapattal! Van benne fantázia!!
De egyelőre kockázatosnak tűnik a befektetés!
Hol van a céges transzparencia?????
Hitelesség?????
Ezek azért fontos dolgok a befektetés szempontjából!
A vonatra való felszálással még várok kicsit, türelemmel.
(Egyébként hallottam erről a topikról, az igaz, hogy akkor volt ebben a részvényben nagy pörgés, amikor az a Bigbraner meg MacCuriusz vagy kik ide írogattak??
A nevekre nem emlékszem, csak hallottam régi tőzsdés haveroktól, hogy sok vicces dolog volt ebben a fórumban és mindig ide jártak egy jót nevetni.
Meg valami csalódott, a tőzsdei bukói miatt meghibbant "szegény" emberke is állandóan ide írt, és mindig csak valami buktát emlegetett, meg csődöt.
Ő lett elüldözve a szakértelme miatt?? Vagy az először említett 2 egyén?)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...