Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
LOL,ez jo volt....:-) Szerintem sokan vagyunk igy ezzel,en annyival allok jobban toled h csak 4 papirom van,de ezeknek is nezegethetem a minden napi -10% teljesitmenyet.
Sajnos en sem. Ha lattam volna,nyugodtabb lennek. Egyet lattam,aki a mult het vegen vehette a 200K-t 84-87 kozott. A tobbibol nem lattam semmit,es nagyon nem is szeretnem mondjuk 65 korul latni a boritgatasaikat.
ML papirok jelen allapotukban csak keretek, amiket elkezdtek megtolteni, de a nagyja meg csak ezutan jon hasonloan a tobbi nem ML (de megszerzett/megszerzendo) papirokkal is ez lesz az eljaras
Fonok! nem h1/h4 csartot rajzolnak, hanem havit meg negyedeveset az hogy nincs vevo ma... es? amikor felfele meghuzasok voltak az tobb 2-4 millas forgalmu napokat jelentett es azokat nem adta vissza a piac ma atszallo volt, meg esesre eldobasok nem latom azokat a millakat visszaomleni a piacra, amiket felmenetben megvettek
Meglátjuk,de összes Mészáros papir túl árazott. Hasonló mint annak idején RFV mostani nevén Enefi 12500ft--ról 80ft egy jó év alatt. Rengeteg pénz égett el, ne legyen nekem igazam.De ez a tőzsde ami itt folyik az elmult szük évben,ezt nehéz követni, hogy mi mért történik.....
A ML papiroknal nem ertek ezzel egyet. Akkor,amikor az emberek 3/4-e azt hiszi h Soros indul a magyar valasztasokon,gondolod,h annak a tomegnek van rola fogalma egyaltalan,h mi az h tozsde? Ha meg szarra emelkedne a papirja,azt hidd el,h a propaganda hostettkent talalna a hivei ele,mondvan,h ilyesmire csak es kizarolag a fidesz kepes h mas embereknek ennyi hasznot hajtson. Itt nem tudom h apad-e a konyv,inkabb annyi volt lathato a mai napon is,h a vevoi erdeklodes gyakorlatilag nulla volt,barki,aki csak eladni akart,piacon tehette. Ha kivart,akkor akar 2 ora is eltelt egy egy kotes kozott.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi