Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Kedves Gyuripapa! Valami történés lesz. A madarak ezt csiripelik. A nap végi visszahúzás sem volt véletlen. Ha lesz időd és nem nagy munka megnézned meddig mehet vissza? Bár ha sztori van, akkor számít az elemzés? Köszönöm!
ma csak belekotortam 64-től 66-ig ,de már jött is az öntés,ahogy megvettem a 64-et, már állt is egy öntő 61-re azt hittem, hónapokra beragadok , de szerencsére elment 66-on a vételem aztán visszaálltam 63-ra venni, és láttam, dobálták a 64-et, 63-at, így kaptam 63-on de eldobtam 64-en, mert nap vége jött, és aztán húzták fel 68-ig de megeszem a kalapom, ha ez el tud menni 84-ig ki van zárva szerintem itt ebben a papírban hiénasereg várakozik, hogy adják szerintem de honnan látod, hogy veszetten veszik? nem ugyanazt nézzük? szerintem veszetten adják...
Örülj neki ,hogy dúskálunk benne, ugyan ezt elmondhatják az Arabok is az olajról és meg is gazdagodtak belőle,mi miért ne tehetnénk ugyanezt a vízzel?Szerintem alul az írásomból nem az derül ki,hogy hanyagolom,csak a Nordot cseréltem le Cigre.Estre,Rábára.Ennyi történt csak. :0)
vááá, ez megdöbbentett engem, hogy a régi papírjaid/futur, nord, ott1/-et hanyagolod vajon akkor ki húzta fel 63 után 68-ig? mindegy, én ma kicsit kavartam futurban, de csak kicsit és sikeresen ez meg, hogy a víz majd milyen fontos lesz..... hát egyszer lehet viszont most a jelenben vagyunk és bőven van ásványvíz a közértben :)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi