Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Most mindent vesznek amit lehet és olcsó. Itt sem a jó féléves eredményre megy, hanem a kiemelkedően jó piaci hangulat és a TA kormányozza. Na meg a hozaméhség.
A trenddel és a hangulattal kell menni. Jelenleg nem eső trend van. Ahogy lefele sem számít, hogy egy cég milyen jó.. lásd OTP 11.000-1.250, így felfele sem szàmít. Ha fundamentàlisan értékel valaki, akkor ne vegyen kis papírt. Ha pénzt akar keresni a tömeggel, kénytelen alkalmazkodni, vagy kimaradni. Semmi sem kötelező
Pontosan ezt látom én is. Csak nincs még elég tapasztalatom hozzá, hogy legalább nagyjából tudjam, hol fog megfordulni. Tegnapelőtt az Estet adtam el. Tegnap reggel a nordot, meg az ott1 et, amit előző nap vettem. Szerinted? Érzem, hogy ott vannak valahol, aztán elbizonytalanodok, valahogy nem tudom még követni az észjárásukat.
Ezért kell követni az eseményeket, és amikor valamelyik nagy speki beírja, hogy elkezdte venni, akkor vegyél te is gyorsan, nem akkor, amikor már felső limiten állnak sorba napok óta. 2 nap rally, 3. nap tömés. :) Az előző rallyban Hathor célára 40 volt. Akkor volt 31-32. Mennyi lett aztán? 40. Most nem tudom mennyi a célára, mert 50 felett könnyebben mozog a papír, nincsenek beragadtak. A cég meg talán már nem önt.
Sziasztok! Bennem mindig ott a gyanú, vagy félsz, hogy csak néhány nagy pakkal, pénzzel rendelkező ember akar tenni egy jó kört. Ilyen estben is működik a TA?
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi