Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Hagyjuk már ezt a sok kamut! Én vevő vagyok nem eladó. Legyen már elég. Megkértetek ne írjak, nem írok.Most nem írok, akkor az a baj. Hát nem fogok, kérésre, és nem adok Döntsük már el mit akar a nép tőlem! nem kér belőlem, nem írtam. ennyi Üdv
84en áll 40kval, 85ös kitörést várva, mert ahhoz 84en át kell menni, és ha mégsem tör át a 85öt akkor is nyerőben kint van, ha átmegy visszaugrik, kihagyva a bizonytalan 2-3 ftot. közben persze majd mennek a chartok :)
Szerintem egy bróker cég a saját érdekeit nézi elsősorban és nem az ügyfeleit. Szerintem te vagy naív. 2 eves ingyen real time meg ingyenes számlavezetés. Ezzel nem adott annyit mint amennyi kárt okozott a beültető előadásán. Miről is volt szó ? Opus Konzum és Appennin. Hol tartanak most ezen cégek 2017 novemberéhez képest ? Mire volt jó az előadás ? Csak nem hogy a lelkes befektetőket szét tömjék ? Aztán jött az Enefi ugye ahol a random tulajdont szerez majd meg bla bla. Virág Feri a kisbfik védőszentje.. na persze
Hathor! Remélem jól érzed magad! BB-i nedük is finomak, mi ott vásárolunk. Ahogy írtam anno, ha segítesz eladni a Mecset utcait, vevő vok Pesti bringádra, v. cserélhetjük az én Alurex trakimra! Többit priviben! 😊👍😁
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi