Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A semmi infot erre értettem: Mikor lehet vele kereskedni (token)? Miért nem látszik az etherscanen? WTR1-es jegyzése meddig tart időben (vagy addig lesz nyitva amíg az 1 millárd elfogy)? Cég a befolyt összeget mire fordítja, terv, ígéret? Stb.
Minden látható, ahogy az egyik fórumos kollega már beírta napokkal ezelőtt. Én a 100 milla egyben való vevőt mondtam. Az 45 guriga. Nem hiszem, hogy nem tud mindent a tokentervekről, arra vonatkozóan, kérdeztem, a tokenes dolgokat a másik szobában (felesleges hablaty helyett nem jött normális válasz). De az egyszerű mezei kisbüfi az alapdolgokat nem tudja, mert nem közölt semmit sem még a cég. Ez így jelenleg egy egyirányú utca, mert csak befizetés megy. Sok jegyzőt akarnak, akkor valamikor hírt kell adni, mert így el fog karcsúsodni a dolog.
Még jól is elsülhet ha ügyesek. Bár 15 napja lehet jegyezni, és eddig az infó 0 gyakorlatilag. A részvényesek meg 0,5-1 milliárd KP-t várnak a fórumbeírások alapján..... az meg álomkategória, 0 infóval az így nehéz lesz..
Macika, téged ugyan úgy nem értelek mint 12 éve. Gondolom NagyBarnaMackóhoz (NBM) van szerencsém. Akkor is csak néha értettem, hogy mit szeretne mondani :)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi