Az osszes letező embert aki belepett mint reszvenyes, vagy token jegyzo a Futur haza tajara atvert, es kihasznalta.anyagilag! Meg azt is aki mindenben hitt neki, es tamogatta! Semmivel semi masabb mint Galambos Lajos, vagy Sam Bankman. Ami milliokat meg az elejen odaadtunk Tokan lefejlesztesere azt kiszamlaztak sajnos Hajnallal egyetemben, mikozben Hajnal mas nevem.probalt kereskedni is, es igy penzt keresni.Persze mas neven. Egyszeru volt a matek. Hirt csinaltak Robival, de elotte 1-2 hettel elkezdtek felhuzni az arfolyamot. A szokasos. Most Csereklei Gabor, Huber, File Szabolcsot vertek at azzal hogy elhitettek veluk igy, meg ugy nincs penz a Cégben ...PERSZE .... Ők semmiről sem tehetnek, és csak áldozati bárányok. A Csereklei nagyon okos lexikalisam, és amúgy elég jól öltözött, művelt, valogatott szókészlettel rendelkező ember, ...ez TÉNY! ..de lehet Robi, és Hajnal ..tényleg bepalizta egy sor hazugsaggal a multjukrol ... Barmilyen közlemény a cég részéről, addíg amíg Kbr meg.Hajnal benne van csak annyit ér mint alkoholista ember szava. Robinak volt kitől örökölnie ...
Az volt nagyon szépen leszínészkedve KBR, és Hajnal által, hogy háttérben mennek a fejlesztések!Az Ötlet jó lett volna, ha nem számlázzák ki a pénzt, és nem a tőkeemelésekből összejött pénzből vásárol magának meg a feleségének Gyöngyössolymos Úri negyedében családi házat! Mindig azt hazudozta, mindenkinek hogy még 1-2 hónapot várjatok ... még Csereklei, és Huber, File Szabolcs pénzét is behúzták Robiék a cégbe, hazugsagokkal. Nekem.meg elegem lett és a 11..kerületi rendőrségen feljelentettem mind a 3 IT vezetőt. Azóta is a nyomozás tart. Ez nem vicc. Novberben én meg masok hivatalosan is kértük vissza a pénzünket "hibás teljesítés" jog címén! De semmi. Amilyen az Adjon Isten Olyan a fogadj Isten! Ja ...és KBR semmivel másabb mint.Galambos Lajos ...dettó ugyan azt tolja ..magyarán Psziátria esett aki még még 2017 ben él
Ez a cég egy vicc volt az elejétől fogva, a watereummal együtt...felnőtt emberek vagytok, ebbe tettetek lóvét, oda lett...ez van...én égy forintot nem mertem volna ide fektetni Én annak idején próbáltam magyarázatot találni arra, hogy ez mit keres a tőzsdén, mire jó az a watereum, teljesen idiótaságnak, átbaszásnak tűnt mikor megnyitod a csapot és jön 600 forintért 1000 liter...nem is értem ki vette be ezt a baromságot
Azért azon illene elgondolkoznia a Drága Róbertnek, és Nejének, hogy mégis mit várnak a Waterreum kvázi elsem indult projektjüktől, hogyha a nagyszereplők már MOST így gondolkoznak! /////A Cikkben szereplő NEMZETKÖZI HSBC bank//// Egy sülyedő hajóra adtak ki jegyeket, és talán ILLENE visszaadni az árát annak aki visszakéri NEM???????????????????????? Nem ....ti inkább "kiszerveztétek" a befolyt pénzt Hajnallal egyetemben a cégből, és PERSZE, hogy utólag azt a legkönnyebb mondani, hogy Jajj nincs befektető cégben, valaki mentsen ki minket MEGINT!! Meglett a Megmentő ...Csereklei pénze! Gratulálok! Szépen behúztátok Cserekleit, Hubert, File Szabolcsot a csőbe! Azért illett volna kicsit többet mesélnetek magatokról, meg a cég múltjáról nekik nem???
Utoljára mikor beszéltem Kis Benedek Róbert Úrral azt mondta, hogy idézem! Ha nekem visszafizetné a FuturAqua Nyrt. akkor mindenki másnak is visszakéne adni a pénzt! Röhej!
Csodálkozol? A befektetési kapcsolattartó nem veszi fel a telefint hetek óta, nem vállalják a felelőséget a tetteikért, és nem hajlandóak a Waterreum károsultjuk jogos pénz visszakövetelését kifizetni! Nekem speciel 4 millió forintom ragadt be. A várakozás maradt csak.
Futuraqua NYRT reálisan