Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
de ha minden nap elfújod itt a halálszót, két lehetőség van:
1, Vagy van FREE-d, és bosszant, hogy esik, és nem tudsz tenni ellene
2, Még nincs FREE-d, de nagyon szeretnéd ha lenne, mert látsz benne potenciált, de leakarod beszélni minél olcsóbbra :) eldobatni a türelmetlen/remegőkezűekkel :)
nekem azért furcsa egy kicsit a helyzet. 2250 fölött aránylag sok ment el, aki vagy akik vették, nem mínuszt akarnak látni...
tudom, madrid mindjárt riposztol, hogy a nagy vevő az kiveszi a könyvet... itt nem ez a helyzet, valaki v. valakik hosszasan és tudatosan a piaci ár alján vették, kis tételekben (500 - 1000 - 2000 db-k). nem kicsik vették, az tuti. én mindenesetre várom a fejleményeket, de lehet, hogy csökkentem a pakkomat, mert másban jobban lehet rövid távon keresni... ez viszont ha megindul, nem szeretnék lemaradni!!!
hogyan tovább???
egyszerű, számomra már világos, hogy a felhúzó a free embere volt... egyszerűen a kgy jegyzőkönyvébe 2250 Ft feletti árfolyamot akartak beírni. ennyi történt. Q2 re remélhetőleg 2350 felettit szeretnének látni... remélhetőleg.
Kitartás, vagy eladás. Ha van egy kis nyerő rajta, szerintem érdemes adni, mert a köv beszálló, lehet hogy több mint egy hónap, addíg meg szép nyerő lehet, mondjuk rába, fhb, otp trió egyikéből... ez van.
A cég eredményei javulnak, igaz, de mit lát a többség: 150 milla veszteség a Q1-ben , emiatt rögtön kerülik a papírt.
keretszerződés, FIDESZ szerződés: nagy ámítás az idén. Talán jövőre lesz belőle valami, de milliárdos megrendelés nem hiszem.
Akármilyen szépen fejlődik a cég ez az árfolyamba nem épül be, ill. a múltkor valaki számolt itt EPS meg P/E mutatót és az alapján egy igencsak túl értékelt árfolyam jött ki pedig 200 millás idei nyereséggel számoltak.
Az árfolyamot kis büfik mozgatják.
Részvény kibocsátás nem lesz, tőkeemelés lesz kötvény kibocsátással (ha lesz egyáltalán), pont azért mert az árfolyam alacsony.
A cég jó úton halad, ezzel egyetértek de ez nem fog tükröződni az árfolyamban mert nincsenek vevők, nem kell szinte senkinek.
Nem az a lényeg,hogy én mit írok,hanem az,hogy Te mit gondolsz.
Ha nem tartod jó befektetésnek,akkor add el.Ha meg annak tartod miért írogatsz össze-vissza minden ökörséget.
Egyébként kb.1,5 éve 3000 volt talán,amikor a többi papír rég bezúgott ez jól tartotta magát.Korányi határidős eladásai zúzták le a papírt.
Én azt mondom a cég javul mint eredményben mint kilátásban.Szerinted nem?
Azt mondom kicsi a közkéz,ami miatt könnyen rallyzhat,szerinted?
Keretszerződések lehívása hatalmas teret nyitna meg,szerinted?
3600 alatt nem vezetnek a piacra papírt ami majd az emelkedést sem gátolja,szerinted ez nem jó?
EU kiemelten kezeli ezt az ágat,amit a Fidesz is kiemelten kezel,akkor?
Válság miatt elhalasztott megrendelések a következő években majd + jelentkeznek,vagy nem?
Külföldi terjeszkedés nagy lehetőségeket jelent a cég számára,vagy szerinted nem?
SAP bejelentés szinté,ugye?
Megszorító intézkedések már az idén + an jelentkeznek.Akkor mi a baj?Venni kell.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace