Javaslatom VÉTEL, akinek már van TARTÁS
Miért?
Adózott eredmény: 2003/ 581 038 000 2004/ 2 123 149 000
Jóváhagyott osztalék: 2003/ 451 182 000 2004/ ? ? ?
Ha az adózott eredményt kifizetik osztaléknak, akkor az osztalék 200ft lesz
Ha az osztalék 200ft a részvény min 1500ft
Szerintem érdemes tartani és az osztalékra játszani én több mint 50% esélyt látok rá
Ha bejön 100%-os haszon 2-3 hónap alatt én már vetem és tartom
Szerintetek? Véleményeket várok
"(Jelen rendkívüli tájékoztatás megjelentetésének napját követő 90. munkanapnap: 2011.szeptember 2.)"
Tehát szept.2-áig ki kell fizetniük. Korábban mint tavaly.
A Társaság a jelen határozatban meghatározott osztalékot az arra jogosult részvényesek részére a közgyűlési határozatról szóló közlemény honlapon (www.forras.hu) történő megjelentetésének napjától számított kilencven munkanapon belül fizeti ki, amelynek pontos időpontjáról az igazgatóság a közgyűlést követően határoz. Az osztalékfizetés esedékességének időpontját tartalmazó határozatot az igazgatóság a Társaság honlapján közzéteszi úgy, hogy az osztalékfizetés esedékességének napjáról (kezdő időpontjáról) rendelkező igazgatósági határozat megjelenése és az osztalékfizetés között legalább 10 munkanapnak kell eltelnie. Osztalékra az a részvényes jogosult, aki az osztalékfizetéskor a Társaság részvénykönyvében szerepel.
Bizzunk benne, h. az nyrt. is reszese lesz annak a penznek, amit az Arago az ingatlaneladasaibol az agrariparba keszul betenni, mert ha nem, akkor tovabb folytatodhat az alloviz.
Ha itt vetted, nem ertem, miert gondolod, h. megszivod, hiszen kapsz 50 HUF osztalekot es sztem az arfolyam nem fog lenyegesen lejjebb esni. Ha te ugy gondoltad, h. raketazni fog 50%-ot apr. vegeig, akkor sajnalom, de tevedtel, kvazi megszivtad.
En tudom tartani gond nelkul meg honapokat is, ugy, h. kozben nem is nezek ra. Ha te nem, akkor nem tudok tanacsot adni, hiszen illikvid es rohadt nehez meg 500-600 db/bal is kiszallni ilyen konyv mellett.
Ha mar irok egy ilyen cikket, akkor elobb korulnezek. A BET-en nem olyan sok ceg dobalja az osztalekokat...
Amugy nekem mindegy. Igazabol en meg kicsit bizok benne, h. vki felrenyom egy gombot es kapok 680-on. :)
FORRÁS OE
Miért?
Adózott eredmény: 2003/ 581 038 000 2004/ 2 123 149 000
Jóváhagyott osztalék: 2003/ 451 182 000 2004/ ? ? ?
Ha az adózott eredményt kifizetik osztaléknak, akkor az osztalék 200ft lesz
Ha az osztalék 200ft a részvény min 1500ft
Szerintem érdemes tartani és az osztalékra játszani én több mint 50% esélyt látok rá
Ha bejön 100%-os haszon 2-3 hónap alatt én már vetem és tartom
Szerintetek? Véleményeket várok