Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:17

FIGYELEM !  

Holnap likvidalas nap lesz a tozsden. Akiket ez erint, csapot, papot otthagynak, es elmennek szemelyesen a brokercegukhoz, es lebeszelik a brokeruket, hogy likvidaljak a pozijaikat. Ezt meg kell ertetni minden erintett brokerrel, ugyanis, ugyfelet veszitenek eloszor, masodszor meg kovetkezik a sajat allasuk is !

Aki a holnapi napot tuleli, az nagy tulelo !! Aki ilyen helyzetbe kerult, az hagyja az indulatokat, jozanesz, jozanesz, es jozanesz......a brokerrel meg kell ertetni a fentebbi dolgokat. Ez a brokercegek sorsat is nagyban befolyasolni fogja, hogy mikent alakul a holnapi nap. EL KELL MENNI, ES BESZELNI VELUK !

Sok sikert mindenkinek !
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 10. 10. 10:44
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Udv !

Aki elektronikus kereskedesi rendszert hasznal, es "nincs dolga" rajta, az hagyja, kapcsolja ki , ne terhelje vele tul a rendszert. A bajban maradottaknak sokkal nagyobb szuksege van mukodo kereskedesi rendszerre ! Szar szitu van, ....nyerni meg lesz ideje minden skalposnak mert a tozsde orokke tart !

Inflexio, en rosszul erzem magamat, hogy egyedul jaratom joszerevel itt a pofamat, es csak keves a szolidartas amit latok. Pakisztanban esett a tozsde vagy 25%-ot, amire a bufik szetvertek a tozsdet. Itt esik 60%-ot , likvidalhatnak embereket, sorsokat donthetnek romba a panitol, holott egy komoly "zsidos" osszetartassal tobbre mehetne mindenki ( ok, legyen csak 80% ) ! Szoval nem mindegy
Törölt felhasználó 2008. 10. 10. 10:14
Előzmény: #17  exmnbs1
JP, megleptél. Nem rád vall ez a felvetés.
exmnbs1 2008. 10. 10. 09:42
Előzmény: #16  ny.janos
ebroki nem volt reggel
khc-ben nincs tdt
ny.janos 2008. 10. 10. 08:27
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Őszintén sajnálom azokat, akik most rv-ben, esetleg áttétes pozikban ülnek, s ez a megélhetésükbe kerülhet. Talán ezért is nem idegesít, hogy nem vagyok shortban. Nem biztos, hogy tudnék jó szívvel nyerni akkor, mikor sokan mennek tönkre.

De!

Egy brókercég nem hiszem, hogy mérlegelhet, ha valakinek elfogyott a letétje, s likvidálni kell. Vagy betol valaki plusz fedezetként autót, házat, rokonoktól kölcsönkért cash-t, vagy likvidálják. Ha nem teszik, akkor ugye ők vállalják a veszteséget. S mi van, ha túl sokat esnek még a piacok? Akkor márpedig tuti tönkremegy a brokicég ( s nem az az x%-nyi ügyfél fog hiányozni, akit likvidáltak, hanem az összes) azzal, hogy olyanok helyett vállalta fel a veszteséget, aki felelőtlen volt. Ezzel pedig bukják a pénzüket azok is, akik nem ültek áttétes pozikban, sőt akár azok is, akik az adott brókernél épp cash-ben pihentették a megtakarításaikat.

Úgyhogy max részvétem annak, aki felelőtlen volt, s belebukik ebbe a csúnya válságba, de nem hinném, hogy miatta kéne belebukni a felelősen gondolkódóknak is.

Ha valakit megbántottam volna hozzászólásommal, akkor biztosítom arról, hogy az senki ellen nem irányult.
martin36
martin36 2008. 10. 10. 00:10
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Ilyen erővel az apeh-hoz is lehetne menni,h ne fizessen az ember,mert kevés van.
Sajna ez nem több mint hiú ábránd.
Az előttem szólóval értek egyet,csak kicsit módosítanám a szólást a mai időkre tekintettel:-olyan ez mint a szerencsekerék:-egyszer lent,aztán mégegyszer egyszer lent.Utánna meg még sokszor lent.
Törölt felhasználó 2008. 10. 10. 00:03
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
NagyBrumm,
Az beegetes legfeljebb.
Szerintem bukni nem szegyen, de olbetett kezzel bukni, az alsobbrendu attitud !

Jo ejt, pentekre meg sikeres tulelest, anak akiket erint !
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:41
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
JP
de. valakinek ki kell fizetni... jajgatás kevés
orosz buliban tömegessen mentek csődbe a brókercégek, és a kisböfik
mese nincs.. kapitalizmus istene a pénz
nincs kegyelem... sajna ez van
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:36
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
NagybarnaMacko !

Sajnos nem a brokereken mulik , egyontetuen Nem rajtuk mulik. A fonojeiken sem egyontetuen mulik. De, ha a brokerek fonokei elgondolkodnak, hogy, ha elveszitenek egy rakas ugyfelet, egy rakas jovedelmet, akkor nem lesz suksege sem brokerekre, es lehet O ra sem lesz szuksege az O fonokere. AZ UGYFEL TARTJA FONT A BROKERCEGET, HAT TEGYENEK ROLA, HOGY MEGTARTSAK AZ UZLETI PARTNERSEGUKET VELUK !!
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:35
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Jobban jár ha táska pénzt nem felejti otthon.

Valakinek két szép szeméért nem hiszem, hogy átvállalják a brókercégek a további esés kockázatát.
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:34
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
JP!
Öszintén , tőkeáttétben vagy hitelben ülsz????
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:33
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
JP!

Én rv-ben vagyok nem akarok már rv-t venni,mert ami van elég, de mert sok az időm , így ráérek.
A reikiből egyébként erőt lehet meríteni--ez meg csak pénz--lesz is, jut is marad is......

Több lábon kell állni és akkor nem lehet gond, de ha nagy gond lesz , teljesen mindegy, hogy a miliárdjainkat a szél fújja el, vagy a kukába dobjuk,mert nem lesz vásárlóértéke!!!!!!!!!!!!!

akkor is fel a fejjel!!!
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:32
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
nem a brokereken múlik JP
ha a főnök megengedi ok
de arra extra kamatot fognak kérni
és ha tovább esnek a piacok mi lesz?
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:30
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
és szerinted holnap padló, de előtte eladható valami?
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:30
Előzmény: #4  TrendMan
TrendMan, a bolcselkedesre nincsen ido, alig 10 ora mulva elindul akereskedes, lepni kell....az hogy kinek hogy sikerult a mije az most a mult. A jovorol van szo, egyesekenek....nagyon sokaknak !
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:28
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Reiki, ne papolj most. Nagy gaz van, amit termesztesen kihasznalhatsz....de attol, hogy m,asokat batoritanal, hidd el, nem fogsz elesni a kovnctol ami leesik....szoval MIndenkihez. Batorsag, szedjetek rancba magatokat, a ti ugyetekrol van szo. Mar irtam mit kell tenni, mas lehetoseg nincs, azoknak akiket jelenleg erint az ugy !

Sok sikert !
TrendMan 2008. 10. 09. 23:27
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Egyébként fel nem foghatom, ha valaki ilyen piacon kölcsönből csinálja.

Ez ugyanaz a mohóság, mint ami az amerikai piacokat most romba dönti.
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:25
hm...
Kicsit Kossuth Lajos azt üzente...de azért jó hogy ezt megírtad, gondolsz másokra is
köszönjük, bár engem nem érint
Törölt felhasználó 2008. 10. 09. 23:24
JP!

Ne izgulj, olyan ez ,mint a nagy kerék a vidámparkban:egyszer fent és egyszer lent.....aki saját kp-s rv-ben ül, az nem kell, hogy izguljon.
A tőkeáttét , a befhitel , a moneymanegement
hiánya viszont nagyon nagy butaság szvsz.

sok pénzt mindenkinek.

Topik gazda

JP
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek