Írod: "A realitásokat csak figyelembe kell venni bárkinek aki hatalomra akar jutni és ott is akar maradni. A választókat nem lehet leváltani se átnevelni." A választók valós értelmiségi rétege mindig mást akar(t) mint az átlag polgár, ami rendjén is lenne és az okát is tudjuk! Ezzel csak 1 bibi van, hogy az akarat nem egyenlő a tudással, vagyis csak a lehetőségét teremti meg! Értsd úgy, hogy akkor miért nem tud ez a réteg egy kormányzásra alkalmas olyan pártot összerakni, melyhez a választókat nem kellene átnevelni!?
Sajnálatos, hogy te bármely támogatást, politikai propaganda szövegnek és megvezetésnek tartasz! Ha ez valóban csak annyi aminek mondod, akkor a te (bal) oldalad miért nem élt soha eme propagandával!? :-) Erre nagyon egyszerű a válasz, mert még azt is sajnálták, hogy nekik akkor még több maradjon! És hát lássuk be jutott akkor is, de most is bőven nekik mióta önkormányzatoznak! Továbbá fejtegessük akkor azt is, ha te mint vállalkozó kapsz állami támogatást, akkor ugye azt is elutasítod, mert hogy pártpropaganda!? Vagy ugye mióta a Fidesz van ezzel sem magán személyként, sem pedig egyéb módon soha nem éltél, mert ugye ellenkezik az elveiddel!? Azt is megemlíteném, hogy állandóan belekapaszkodtok abba, ha leírok egy-két szót mint pl. "Juttat a polgároknak" akkor azt mindig kiforgatva és nem tágabb értelemben értitek ez is elég siralmas rátok nézve... Sajnállak, hogy nem tudunk azonos szinten kommunikálni! A betűket olvasod, csak valahogy a szöveg értelme nem tudatosul... Mivel tisztában vagyok elfogultságoddal, nem szeretnélek sem téged, sem mást semmiről meggyőzni, mivel én általában egy már általatok leírt vádra vagy elképzelése reagálok (pl. Kerüljön kormányra a jelenlegi ellenzéki bagázs) úgy, hogy akkor nézzük meg ők miben különböznek, vagy lennének mások...!? Eddig az ordításaitokon kívül (hogy Hajrá ellenzék) még nem sok pozitív érvet olvastam, vagy hallottam! :-))
Fidesz újra elnyeri a választók bizalmát mert ők a legjobbak ❤️