Topiknyitó: klikk 2007. 04. 26. 17:14

FERI Topikja  

ide ide tanítónénik és bácsik ez itt a Ferinevelde..:)) még egyszer ha jól tanul sok pénzt keres és bróker lesz...akkor majd mások pénzét szórja...:)))))))))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
klikk
klikk 2007. 04. 27. 07:32
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Szia Feri!
Bocs hogy indítottem ezt a totyikot, hidd el nem ellened hanem mindazon kezdőkért akik mi is voltunk és sokan még lesznek!
Amúgy bármelyikünk totyikja lehetne hiszen a keresztneved nem a legrittkább és nem is a nickneved a topik nene..:)
Amúgy eccer vki azt mondta hogy aki nem veszít eleget az elején soha nem fogja megtanulni a kereskedést. akik idejönnak az első évben a tőkéjüket teljesen de lehet 80 %-ban elveszít/het/ik! akik megmaradnak...nos nekik már van esélyük....:))
én két éve úgy gondolkodtam ahogy most Te, s at eredmény : - 2 milla!!!
na ez az amit veled el szeretnénk kerültetni! ha van egy papírod ami alapjaiban nem rossz de éppen dél felé igyekszik de amúgy lenne benne fantázia akkor tudj benne ülni akár hónapokon keresztül is!!! vannak itt sokan akik a phylát évekkel !! ezelőtt vették. nos legyenek ők a példaképeid. ha pénzt szeretnél keresni a parketten akkor türelem türelem és türelem. aki kapkod annak vége!

Klikk
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 07:04
Igen mondhatjuk így is! Nekem megvolt a tanulópénz! Az volt a brutális bukó időszak! Bizony voltak durva árak, ricsi 3800, de a pplaston buktam igazán!
Monster 2007. 04. 26. 23:01
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Huhh, amikor 3400 volt a ricsi de baromira sajnáltam, hogy középiskolásként nem volt pénzem tárazni belőle:(
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 22:53
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Ferkó!!!!
olvasd el Michael beírását a másik fórumon, különösen az utsó mondatát
nagyon jó!!!
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 22:44
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Orosz válság?? Amikor a ricsi 3400 volt?
Akkor ősrégi bútordarab vagy ugye?
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 22:20
Én már nagyon sokat buktam! Lásd orosz válság stb.!
De ez alap hogy bika és 100 felett lesz, nem véletlen bombázták fel 90 felé nagy forgalommal!
A srácnak vége csak idõ kérdése! Sajnos ez van!
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 22:19
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
kEDVES Ferikem!

Ennyje-bennyje...de tudod mit? Igazad van. Mas is nyul olyan fazek utan aminek forro a fule.De nezd.Ahogy eszre veszem tulsagosan turelmetlenke tipus vagy. Ezt is meglehet erteni, hisz itt a tozsden a nem hosszutavra befektetok, spekulaloknak gepida mesterrel szolva "nincs nyugi", az az nem lehet nyugi.De azert vannak hatarok.Teged olyanhoz hasonlitalak aki puskacsovel kerget egy legyet, aztan ra lo egyet , mert mar tul sokat kovetted a celkeresztben. A jo szerencse bejohet, de eselyesebb, hogy lukat losz a plafonba, vagy a falba.Hidd el, elfarad az a rohadt legy, es akkor tobb esellyel elkaphatod. A gyorsasag itt annyira nem mindenekfolotti, mert ez tenyleg nem legy vadaszat.Peldaul valamelyik nap tancsolt neked itt valaki, hogy vard meg amig folmegy, akarmeddig, es amikor onnan lezuhan, lekorrektal egy rendeset ( 10% volt az ajanlasban, hat be is jott az illetonek ), akkor kinezel magadnak egy beszalo szintet es beleveszel.Aztan varsz, de ne turelmetlenkedj.Aminek meg kell tortennie , ugy is megtortenik.Ha hiszel a veteled pillanataban a papirban, akkor egy-ket aprosag ne bizonytalanitson el tole teljesen.Jo, ilyenre is vannak kivetelek, amikor az ember tenyleg megveteli utan 5 perccel mar tudja hogy hulye volt, es szorja azonnal vissza, szemermetlenul, szegyentelenul.Phylad eseteben szvsz errol itt meg nincs szo. Bar tul sok speka rajong mar rajta, egyenesen remiszto a topikja , de nagyjabol most egy folyamat alig reg elkezdodott kezdedetet lathatjuk,igy, egy kisebb (10% eses a hatalmas emelkedesehez kepest ez kicsi eses) negativ hangulatba csapas nem szabad hogy eltantoritson.Esett neked ket napon keresztul 20%os limittel pappered? Kepzeld , meg abbol is lehetett jol!! kijonni.Az hogy, ha folfele megyen valami, akkor hulyek veszik es ha lefordul akkor meg teljesen racionalis gondolkodasu egyenek hajtjak es ezen utobbiak vannak birtokaban a megfelelo tudasnak.....ez egy nagy tevedes, badarsag.A tozsde ugy ahogy van irracionalis.Max par % tozsdes racionalis , ezek toredeke akik meg iranyitanak is, nehannyal tobb %kal vannak, a jol spekulalok, ezek utan kovetkeznek a megfontoltabb szerencses fickok, meg nehany ilyen olyan, de a tobbseg az jon - megy benne, es ezek kozt nagy tomegben a vagyon elkoltok. Egy jo speka az elsok utan szaglaszik a zavarosban, de nem fog menni semmire, ha meg is talalja, de turelmetlen!!
De en most k.ra elfaradt vagyok.Ferokam; egy kicsivel tobb turelmet, es bizni!! abban,hogy ami fol megy az meg le(jebb ) is fog jonni.Nem kell panik veteleket produkalni. Az elet hosszu, a tozsde orok, es ezzel egyutt a lehetosegek szama vegtelen.
Sok penzt!!
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 22:10
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Szerintem ennek a topiknak akkor volna értelme(ha van?),ha csak olyan,magukat tényleg hozzá értő emberek írnák le a véleményüket(és itt most egyáltalán nem magamra gondolok!!!!) Ferinek.
Legyünk,legyetek őszinték,nem csak Feri eshet ilyen hibákba,márha hiba volt,mert ezt teljes biztonsággal ugye senki nem állíthatja!
Járt már közülünk szinte mindenki ilyen,vagy hasonló cipőben,mint Feri,ebben biztos vagyok!
Ezt ki így,ki úgy éli meg!
Feriben tisztelendő,hogy ő le is írja,most bukott.
De itt mindenki bukott már,csak nem ad neki hangot,úgy mint Feri.

Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 21:57
Na majd meglátjuk mi lesz vele.

Nem sok rosszabb napom volt mint a mai, minden tekintetben!:(
Jó éjt!
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 21:56
teher, lehet hogy igazad lesz, de az is lehet hogy nem
ilyen magas áron azért nem mernék senkit - még bennfentes info birtokában sem - vételre buzdítani, főleg nem Ferit, akinek abszolút nincs türelme várni nemhogy három napig, de még három óráig se (lásd eco is)
volt alkalma beszállni, meg is tette magától, de sajnos nincs idege várni
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 21:41
Sajnállak Ferkó! Holnap még jóvá teheted a hibád ha vásárolsz nyitóban (100 alatt még tuti kapsz ha nem lesz felfüggesztve)!!! Jövő héten sima 130 lesz!!!
Felejtsd el a multat és BIKA!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 20:15
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Feri lezárta, kész!
Ha akar majd nyit, vagy akármi...

Túl van spilázva ez többszörösen, hagyjuk.
És hagyjuk ezt a topikot, kedves nagyokosok, mindenki volt kezdő, mindenki volt bukóban, és mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik.

Feri majd tanul az okosabbaktól, és a saját trédjeiből.

Feri, neked jó trédelést, és csak azokkal a véleményekkel törődj amik számítanak, és amit hasznosnak vélsz!

És szép estét neked!
ingcapa 2007. 04. 26. 20:02
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Én azt nem értem h a márciusi sokk után vett papírokkal hogy lehetett veszíteni?! Ha vki türelmes, szinte minden részvénnyel kereshetett. Aki nem bír várni 1-2 hónapot az ne tőzsdézzen, mert nincs értelme!
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 19:40
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Klikk! Minek nyitottad ezt a topicot? Kár, hogy nem lehet törölni, majd ha valami bajom van nyitok magamnak, de ne nyisson senki topicot más nevében! Azthiszem ez alap dolog. Jót röhögnek rajtam, és nevetségesség teszel mások előtt. Nem hiszem, hogy másnak is mindig pozitív a kötései, arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy én tettem rosszul, hogy eladtam a phylaxiám, holnapra kiderül ki nyert, de én 20% ot nem kockáztatok,mert semmi nem biztos. Továbbá mindenkinek köszönöm a segítséget, gyűjtöm is őket, és hálás vagyok, idővel gyümölcsözni fog. Ezzel le is zártam a témát.
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 19:27
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
felesleges jotanacsot adni neki, hiszen mindenki a sajat vermerseklete alapjan kereskedik....
ugyhogy itt egy jotanacs..:) : huzd ki az egeredet, es akkor nem tudod nyomkodni a vetel-eladas gombokat...:)
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 19:25
feri én nem akarok okosságokat mondani neked, de miért nem hallgatsz a tapasztaltabbakra? napok óta mondták, hogy ne ugrálj. nem akarnak neked rosszat. egyébként nem beszarni, minden pénz visszahozható, de ha örökké bepánikolsz, minden pénzed elúszik
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 19:16
Előzmény: #1  klikk
nyissál már mindenkinek topikot, úgy 1 hétig lesz rá érdeklődés....habár ha feri így halad, lehet ez a topik örökké élni fog:-)))
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 18:27
Előzmény: #2  klikk
remélem ez a topik sikeresebb lesz, mint ahogy az enyém indult anno, annak az elején is sok hasznos tanítás van. reméljük dlph ide is fog írni.
klikk
klikk 2007. 04. 26. 17:16
Előzmény: #1  klikk
mentsétek ide eccer nekünk is tanulságos lehet

Topik gazda

klikk
klikk
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek