Szerintem is. Bocs, eddig nem írtam ide, nem az Elliott szerint kereskedem, de érdekes és tanulságos az eszmecserétek. Én azt hiszem, hogy ameddig 0 kamatok, majnem semmi növekedés, alacsony infláció van Európában, es lassú dinozaurusz döntéseket hoznak, enyhén shortoni fogják az eurót. Kifizetődőbb dollarban tartani a vagyont.
Szerintem ma le fog menni az 1.0975-1.0985 közé,majd lesz egy felpattanás az 1.1050-1.1060 szintek közé.Onnan egyenes út az 1.09-1.0913 szintekre,amit már két hete jeleztem....Az 1.11 szint még felejtős....
Kiszúrt ugyan az ereszkedő ékből(ending diagonal), de nem zárt fölé H4-n. Ha az általatok vázolt oldalról nézem még akkor is benne lehet még egy alsó érintés az ékben(feltéve, h lefelé nem tör ki belőle).
Ha tényleg fordult a trend, akkor i-ii elkészülhetett. ii pont f61.8-ig jött le egy flat korrekcióval. Ha iii fog megindulni, akkor nagy mozgásra számíthatunk. Meglátjuk. :)
Ezek szerint kész a "C" vagy "ii"? Mert még csak egy visszahúzás volt eddig ami ugyan kijött az eső ékből de nem fontos szinteket még véletelnül se érintet. :)
ha ez egy nagyobb impulzív 1-2-es szintje, akkor stimmel a dolog, hogy ilyen mélyre jött a korrekció és nem is érdekes, hogy az 1-es alá ment-e, hisz eltérő a számozás szintje.
https://invst.ly/omvqm Azért ez a különbség szemmel nem látható. Ezért kell precíznek lenni és kimérni. Valóban lehet 3-4-es hullám, mert nem az a legrövidebb sem időben sem pipben
Fontos német adat nyolckor. (GDP Q3mozgása) Negatív lesz az előrejelzések szerint(a technikai recessziót erősíti majd meg). Aztán EU-s adatok, USA adat, Powell beszéd stb...
EUR/USD