Parabolikus lett az emelkedés-egyre gyorsuló- a kialalkult trendcsatorná(k)ból mindig felfelé lépett ki az a árfolyam. Fontos szintet ért el zárásként, h az irányt is bebiztosítsa. A parabolikus emelkedés négy szintje is jól azonosítható. Erről a szintről látványos esésnek kellene jönnie vagy jöhetne- mondjuk hétfő délutántól kezdődően - eredeti trendcsatorna alsó vonalig, amely kb 1.1050-60-nál húzodik, s egybe esik az eddigi emlekedés 61% fibojával, s utána egy hosszabb korrekciós szakasz jöhetne, az új csúcs előtt. Ezt mondanám ha nem lenne Brexit döntés ma.
Most néztem a stochastic beállításommal a naposon az indikátor
100-as értéken ragadt...vissza néztem múlt évben volt ilyen utóljára... Jó a kérdés. Ugye először is mi lesz a holnapi szavazással. szvsz nagyobb esélyt adok, h végre megszavazzák. A
+ brexit hírekre ugrott az árfolyam felfelé, igaz a szarvasvadász féle
második verzió szerint nem volt szükséges hír vagy külső impulzus. Tehát
snaszos az időbeli egybeesés is. Ki tudja(?)Szóval valószínű verzió, h felfelé ugrik és 50-60 pipet(?) így 1.12 felett kezdjük a jövő hetet. Gondolom nagyoknak vannak kalkuláció Én hedzselek szóval nem tudok zárni...majd kiderül h megszívom e, mennyi benne a tartalék.
Lesz. :) Már csak az a kérdés, hogy lefelé vagy felfelé ugrik az árfolyam. Van egy délután nyitott pici shortom, egyelőre mínuszban. De ma mindenképpen zárom. Ez a hetem jól sikerült, nem akarom a végét elrontani.
Nem tudom. Egy példát hadd mondjak. Adott egy fájós fog, mely kínozza a tulajdonosát és a tulajdonos a környzetét is a rossz hangulatával. Most éppen az a kérdés megy, h fájdalom csillapítóval vagy anélkül legyen e kihúzva a fog(az már fel se merül, h be lehetne tömni is). A végre kihúzzák nagy lesz az egyszeri öröm, mert megszünt a fájdalom. De közben a fogsor és így a mosoly is foghíjas lesz és a rágás is nehezebben fog menni. Persze majd lesz fogpótlás, de az idő és az új fogat is meg kell szokni. Szóval nem értem a nagy örömöt egy mert rövidtávon mindenki veszit az egyszeri öröm után, itt csak a fájdalom mértéke a kérdés.
Nem szeretnék jóslatokba menni, hisz eléggé két irányú lehet. Engem inkább most a font foglalkoztat és arra megyek hogy megszavazzák. A jelenlegi globális állapot alapján, én úgy látom, hogy abban a pillanatban mikor ez megtörténik, Anglia a legjobb befektetés lesz.
Igazából azért kérdezem én is mert indikátoraim szerint már itt a vége valahol. Másrészt rajzolt megint egy kisebb, de meredekebb emekedési csatornát az árfolyam, amelynek most kb a teteje1.1152-56....+ felészúrás és az 1.1160+ meg is lenne ma... EURJPY és AUDUSD is azon határon van h korrekciózhatna egyet M5-n pici átfedő gyertyákat csinál. Háromkor új gyertya és abból oldja meg???és után tovább lefordul... Várnám már a lefordulást mert megnyúlt 5. hullám ide vagy oda itt nem szívesen vennék fel pozit....
Szerintem már nincs sok benne felfelé most.Az usdx-et nézve 97 alá szúrhat picit,de én onnan felfelé várom kb.98,3 -ig egy helyes kis fej-váll mintázat kiépítésére.Ez kb. 1,117-90 közé mutatna az eurónál.
EUR/USD