Várakozás long belépőre. Jó lenne valami visszahúzás belépőt keresni. Esetleg egy short 1.11 alatt 20 pipes TP-vel. Ideálisabb esetben a trendcsatorna alsó vonaláig is jöhetene, ami most rövid kitekintésben valahol 1.11045+ jelentene
1.1109 felett egyensúlyoz az árfolyam-vegyes amerikai adatok. Remélem csak azért várunk itt, h legyen egy 1.1109 felett záró H4 gyertya a folytatáshoz utána jön lefelé kör vagy beszállóhoz vagy korrekció.
Bár egy közelgő választás előtt a népakarattal és a királynővel szembe menni, lehet hogy épp nem a legbölcsebb döntés...hisz a kérdés itt most, hogy ezzel a megállapodással vagy semmilyennel lépnek ki. Szerintem kénytelenek megszavazni...
A hedzs longjaim kivételével mindent longomat zártam (1,1121-27).... Volt egy shortom a visszatesztre zártam azt is(16pip) 🙄 Várok. A csatornában vagyunk így újabb long belépőt keresek. 1.1189 ig vagy az alatt gyertya formációtol is függően. Shortot figyelem csak. Délután adat utána új gyertya az jelzi legkésőbb h tetőzött vagy megyünk tovább. Szvsz
Telefonon nézem csak ...de nálam felfelé kilépett az eddigi emelkedő csatornából..nem is kicsit. Most teszteli vissza felülről a csati vonalat. Ha jól látom.
EUR/USD