JÓ REGGELT!teljes homály van a papír körül,még sztem a jó isten se tudná megmondani mi lesz,nemhogy itt bármelyikünk.aki meg az itteni beírások valamelyikére dobja,annak gratula,és csak azt tudom mondani rá amatőr.
Biztos egyes emberek akik most pánikot próbálnak generálni eladták nagy bukóban.Nem birták tovább.Azért elég sok papir forgott 250-300 ft-nál nem régiben.Sokan vannak akik még tartják is.Valaki meg eladta.És most minden milyen szar itt.És biztos 50-re fog esni!De mire fel?Mi van ha épp az ellenkezője lesz?És elmegy 500-ig?Ki tudja megmondani mi lesz?
Törölt felhasználó2011. 12. 08. 21:54
Egyenlőre mindannyian találgatunk, senki nincs itt a fórumon, aki tudná a frankót. (vagy igen?)
Mi lesz az árfolyam jövő héten vagy januárban, nem tudjuk.
Ezen nincs értelme vérre menő szóbeli háborút vívni. Vannak akit tutira veszik, hogy a véleményük jön be, vagy csak az érdekeik ezt diktálják.
Aki veszteséget akar minimalizálni az dobja még ezen a szinten, aki bízik a speka emelkedésben az tartsa, vagy vegyen.
Akinek meg csípőből lábrázása van a papírtól az meg légyszi ne foglalkozzon vele/velünk oksa????
sziasztok! igen én az vagyok ja.ámde te ki,és mi vagy? mit keresel itt,pénzt szeretnél,mi dolgod van erre?napokig nem látni,aztán zárás után jössz és ugatod a hülye átlátszó lefeledumádat.shortoltál 500 vagy 1000 darabot?igazán nem értelek,de nem is akarlak.
Igen, leírták a vállalkozói szerződésbe, hogy mennyi HUF fejében vállalják az adott szolgáltatást. Csak sajnos ez a kiváló cég nem tudott nekik fizetni. Ez kiderült a negyedéves beszámolóiból. Innen tudom.
Tudjuk, hogy nincs topon a cég, azért van itt az árfolyam.
amúgy kurvára nem mondtál újat, de rohadt idegesítő, hogy leírod a szarságodat minden percben.
ha nem vetted volna észre ez egy speka papír, ha rákapnak van forgalom, ilyenkor pedig nincs. aki megunja, eladja- de csak lófing forgalommal esik.. (viszont emelkedésben ehhez képest nagy volt forgalom)
Keress magadnak egy normális papírt, menj a mol-ba szart rágni !
Az egész világ tőzsdéi esnek, nézz már körül Te szerencsétlen! Majd pont a magyar tőzsde legszarabb részvénye fog emelkedni, mert nektek van belőle párezer darab. Aki beragadt sajnos keresztet vethet a pénzére. Aki elkapja a speka-rally fonalat az nyer rajta. Ilyen egyszerű. Nem kell igazmondónak meg jövőbelátónak lenni - ennyi.
Igazad van, hogy alsón lenne, de hidd el, ez őket nem fogja érdekelni. Ők kényszerből fogadták el pénz (és pereskedés) helyett a részvényt. Nem tőzsdecápák, hanem vállalkozók, akiknek a tevékenysége maga a vállalkozás és nem annak a figyelése, hogy hány programmagazint adnak el vagy hányan mennek ki a Sziget-fesztiválra. Ők mielőbb el akarják felejteni az Estet és ezt csak úgy tudják, ha eladják a részvényeiket az árfolyamtól függetlenül.
Komolyan mondom, hogy olyanok vagytok, mint az idős nyugdíjas, aki hitt abban, hogy gyémántbánya-részesedést kap és még most is utalgatná a szélhámosoknak a pénzt annak ellenére, hogy humbuk az egész. Az öreg családja már eldugja a pénzt, ők nem akarnak gyémántbánya tulajok lenni. A Ti családotoknak is zárolni kéne a lóvét, mert másképp Est tulajok akartok lenni. Normálisabb papírt nem találtok? Hihetetlen.
Vak vagy? Nem látod, hogy semmi forgalom nincsen? Venni senki sem akarja ezt a posványt, akinek van abban reménykedik, hogy a spekák felhúzzák majd némileg. Ha a sok szerencsétlen beszállító megkapja a tömérdek részvényt, mit gondolsz eladni akarja vagy netán venni igyekszik még a kényszerből elfogadott pakkjához?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))