erről az esetről ezt írták https://bet.hu/newkibdata/124115675/Tajekoztatas_2017_09_19.pdf "V. Figyelemfelhívás és ütemezés
A Társaság ismételten felhívja a T. Részvényesek figyelmét, hogy a
csődegyezségi megállapodásban foglaltak megvalósulása a bíróság
jóváhagyásától függ. Amennyiben a bíróság azt nem hagyná jóvá (és a
Társaság azt a későbbiekben nem tudná sikeresen átdolgozni, a
hitelezőkkel újra elfogadtatni és a bírósággal jóváhagyatni), úgy a
csődeljárás a jogszabályok értelmében automatikusan felszámolási
eljárásba fordulna át, ami a Társaság részvényeinek tőzsdei
kivezetéséhez és a Társaság működésének megszűnéséhez vezetne." Tehát a társaság szerint van még javítókörre lehetőség
Szerintem is jó hogy ezt megosztotta. Gondoltam hogy elokerul valami maki fellebbezni. Remélem elintezodik hamar. Nem azért dolgoztak annyit az egyezségen hogy aztán egy kicsi keresztbe tegyen. Valaki már kinezte magának a céget különben leszarna és hozna be új céget a tőzsdére. Akkor december végéig meglesz a döntés ?
40-en maradt vagy 166e db eladó papír. Nincs meg valakinek, hogy 40 alatt mennyi vevő volt? Kíváncsi vagyok meddig ment volna lentebb ha ha azt a 200ezret -mert annyi volt neki összesen- beönti. Köszi.
nem értelek, megköszönöd, aztán meg számonkéred? én speciel örülök neki hogy leírta, sokunknak fogalma sincs az ilyen és ehhez hasonló jogi következményekről legalább elejét vesszük a sok találgatásnak, faggatózásnak, egymás hülyítésének megint csak várni, várni, várni, egyre nehezebb
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))