A Portfolio Financial se írt magától. Írtam nekik kb. 30 e-mailt printscrenn-nel együtt...előbb tagadták a hibát, aztán beismerték, de xartak kijavítani
Írtam nekik hibajelentés! Te is írj, hátha gyorsabban megmozdulnak. A lap alján: "Segíthetünk / Írjon nekünk!" Ha van/lesz képernyőképed azt is csatold (legjobb ha látszanak a kedvencek is, az időpontok miatt)!
Ez most nem OTP hiba !!! Az OTP a Portfolio Trader-től veszi át az adatokat, és az ő rendszerük rossz. E-mailben be is ismerték a portfolio traderesek, tudják a hiba okát, de nem tudták eddig kijavítani "Tisztelt xxxxxxxxx Úr!
Tudunk
a problémáról, megvan mi okozza. Azon dolgozunk, hogy fixáljuk a
rendszert.
Üdvözlettel,
PortfolioFinancial"
én FHB netbrókerével nyomom. Ő most önkényesen (valszeg a fúzió miatt) lekapcsolta a kereskedést a netbrókeren 1 hónapra! (jól látod, 1 hónapra). csak telefonon lehet megbízásokat adni. amint úgy all, kivonom a pénzem és viszem máshova. Úgy látszik FHB-nak nincs szüksége rá :) már tettem panaszt is, de nyilván lesz*rják :)
Osztom a véleményét tisztelt sorstársam .. !! Nagyon idegesítő én tervezem, hogy átmegyek más bankhoz mert finoman szolva nem tetszik amit az otp müvel .. Pláne hogy ugye fizetünk érte
Istenverte OTP-ben több mint 1 hete nem vagy csak késve látható a vételi oldal. Mindjárt vége az aukciónak és csak eladásit látok... Egy másiknál szerencsére bele tudok nézni bár ott 15p késleltetés van... Hihetetlen...
jah, szerintem nálam is ez less. nem igaz hogy az általam lent említett kommentben lévő 2 napon a lóf*szra vettek olyan forgalommal. ezt nekem ne adja be senki hogy ennyi hülye ugrott rá és nem lesz belőle semmi komolyabb...
lassan ott vagyunk ahol már kizárt hogy normális nyereséggel eladja bárki aki az utóbbi időben vette. szóval vagy beesik, vagy megindul. csak az nem fér a fejembe hogy nem voltak ilyen forgalmak 2 FT körül tehát a legtöbben 20 FT (szeptember 20)környékén kezdtek komolyan belevenni, aztán 40-80 között volt komoly forgalmú felrántás (November 6 környéke). nem gondoltam hogy ide esik (lassan nullába vagyok :( ) jó lett volna ezt a 70-50-es kört is megjátszani de mindig utólag okos az ember. kíváncsi leszek mikor esnek neki újra.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))