forintozók veszik akik azt hiszik esett 20%ot és majd fordul. még másfélmillió sincs forgalom!
de majd ráébrednek, hogy 1 ft felett hülyeség érte pénzt adni!
Hamarabb lemegy ,_20%!!5.6 az ára jelenleg!Hihetetlen,és még azt akarják hogy tegyél pénzzt ebbe a fossba!!A kezem száradjon le amikor megadtam a megbizásomat,a netbrókernek,hogy vegyek belőle!Minusz 450 ft-ot ér mosst jelenleg az Est.részvényem!!Köszönöm kedves Est-vezetősége!!
Ne tegyél már úgy, mint aki most jött a hathuszassal!
Maguknak termelték a vezetők (szerintem helyesebb a bűnözők megnevezés) a profitot. A kopasz ugyanaz, azóta sem nőtt ki a haja. Remélem hamarosan kifejezi neki a háláját valamelyik tönkretettt befektető.
Anno 5,5 éve érdemes volt beszállni az Econetbe, hisz aztán felvásárolták a Sláger Rádiót és szárnyalt az árfolyam, aztán egy ideig Estmediaként is többszörösére emelkedett, nem értem mi történt, hogy ennyire gyengék lettek az eredmények, nem tudnak profitot termelni a vezetők. A vállalat vezetősége ugyanaz, mint akik 2010 előtt irányították a céget?
Többek között a kopasz és P Csaba is kap új részvényt 10Ft-on. Mivel jövő héten egy halom új rv lesz, ezért most jobb eladni a régit (hiszen 10 már úgysem lesz), úgy is jön helyette másik...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))