Csacsa megnyitotta a fórumot.Nagy az izgalom, mint egy méhkasban. Vmi történni fog, úgy érzem. Az, hogy itt most válaszolni tudott Nekem, azt jelzi, vmi elmozdulás van az erőben. :))) Majd meglátjuk. (Csak tudnám, melyikünk BCS)
Mélyen egyetértek. BCS elássa magát, ha a mostani nagy várakozás ellenére nem lesz standard. Annak biztos oka lenne, hisz tudjuk, hogy olvassák a fórumot. Nyomós, elfogadható ok lehet, ha a leendő tulaj még nem készült fel. Akkor viszont lehet arról lesz porhintés a közeljövőben. És mindenki megnyugodhat.
igy van de megen megemlizezze ha nem lesz standard ez azért nem jo mert bcs picsát csinál a szájábol,tehát kötelezö a standard ha az est nem akarja lejáratni magát
Colop, én szeretem tisztázni a konfliktusokat. és itt volt. Ne mondja, hogy nem Nekem írta, későbbi bejegyzésben említette is, hogy azért védekezett, mert marslakóztam. Ami nem igaz.És visszakeresheti, Nekem címezte a bejegyzését, hogy szálljak le a magasból, stb. És érdekes, épp akkor megtalált marslakó és a barátja is. nem gyengén, mint az óvodában nekem jöttek. És a fórumgazda ezen túllép. De azon nem, hogy van, aki ezen nem tud túllépni. Nem érdekel. maga marslakó-e. Ha igen is, a COLOP én-jét szerethetőnek is tartom akár. De nem scs züllesztette szét a topikot . És ezt sokan így látjuk. És nem, nem mindegy. Amikor vkit megbántanak, az nem lehet mindegy. még akkor se, ha arctalanul vagyunk. Mert azért minden avatar mögött van egy EMBER is.
Köszönöm az elismerést! :) Azt kihagytam belőle, hogy valaki megkérdezte Scs-től, hogy nem fél-e, ha bejönnek a teóriái- a következményektől! Így volt?
csacsa! scs egyike volt azoknak, akiknek innen-onnan lepergő infoi voltak a jövőről. Ezt korábban megosztotta velünk. Mindenki maga döntse el, elhiszi-e. Azon viszont Mindenki helyében elgondolkodnék, miért állt belém ok nélkül tegnap kora délután 3 jómadár, és a fórumgazda ezen miért lépett szó nélkül tovább? Holott többen is kifejezték egyet nem értésüket. Több irányból megy a feszültségkeltés. Vagy egyáltalán nem olvassák sokan a fórumot, csak az utolsó néhány bejegyzést? De akkor miért ítélkeznek? Jómagam azt hiszem, visszahúzódom inkább.
Estmédia Hívők!