Ugyanazt írtad mint Zsoltee. Mindkettőre egyben reagálva: igen, innen is lehet nézni. ezt nem tulajdonítanám be EST-nek, hanem inkább a részvénykategóriában lévő kereskedés sajátosságának. Mindegy is, egy a cél, EST felfelé :) ui: nyilván mindent meg lehet magyarázni és mindennek az ellenkezőjét is :)
Ha azt nézzük,hogy limit nélkül ment 65%-ot, az olyan mintha ment volna 3 napot standardbe:). Viszont itt is mint a nagyobb ralliyknál az opusban bent volt a 77777 játék. Ami arra utal,hogy itt is lesz majd erős spekázás, ki kell várni. Ahhoz képest,hogy 51m rv van , szintenként a 10-20-40 ezer darabos mennyiségek elaprózottnak tűnik.
Senki sem tudhatja mi lesz, de vannak fontos szintek a múltban (sokan lehetnek beragadva évek óta), melyeknél nagy öntögetés várható... https://invst.ly/6yosb
amúgy a lölö papírokon elk*rvult mindenki :D azt hitték innentől hazánkban minimum 3 napig rallizik egy papír. hát nem, ezek kivételek voltak... elmúlt idők :) viszont az aggasztó hogy hírre adják most az összeset, mert akkor nincs következő "még fel nem fedett hír" amire tartanák vagy vennék. szerintem amúgy - most nem konkrétan EST-ről beszélek, de ennyi volt a hazai papír ralli. talán lölö mozog választásokig, de kifújt. mondom ezt úgy hogy én magam is beszopnám, mert több papírban is benne vagyok :) de attól még beismerem mit érzek, hogy reménykedek az ellenkezőjében.
Semmi érdekes nincs ebben. Hírre adnak olcsó papírokat, mert ott van forgalom. Most is ezt látjuk. Kiszáll, akinek lentebbről volt és elégséges a nyerő neki ezen az árszinten. A kérdés az, hogy hol stabilizálódik + mikor jön VALÓS hír.
Törölt felhasználó2018. 03. 19. 12:14
Nem akarom megmondani a tutit (távol álljon tőlem), de a sokadik alkalommal figyelem meg, hogy a fórumos várakozásoknak teljesen az ellenkezője valósul meg az "új" papírokban. App, Opi, Konzi, Est, Nord, stb. De pl a MOL jó eredményei ellenére is esett néhány nappal ezelőtt. :) érdekes neeem?
Azért ez is benne volt hogy lejjebb nyomják az árat napközben.De napvégére lehet 0-ás is a záró.Megy a gyüjtögés ahogy eddig is.Sok eladó van már ezen a szinten.Szerintem majd 150 körűl fog tisztulni az állomány.Addig zsirégetés.Csak a kemények birják addig ki.
szerintem nem kell fosni a zuhétól, mert rengeteg speka beszállt 76-on pénteken, a gyors pénz reményében. Ők beszopták 1-2 napos távlaton és nem fogják mínuszba adni. Kicsit lenézünk most, de 60 alá nem hiszem, aztán ha koppant, akkor erős forgalommal fel. Szóval nó para, had essen. A következő hírig pedig keresni fogja a helyét a papír. A nagyok már beszálltak, és ők nem fogják adni. A kicsit buknak az aprópénzre és realizálgatnak. :D
Ha az ajánlati könyvre gondolsz, akkor ott csak az aukciók alatt láthatsz értelmes adatokat. Naponta 4-szer van aukció: - 8.30 - 9.00 - 11.00 - 11.30 - 14.00 - 14.30 - 16.35 - 17.05
Est Média