Szerintem ebben a stádiumban még bármilyen minősítésre alkalmatlanok vagyunk. De ha megfelelően kapcsolódnak a szálak arra amerre kell, nem hinném, hogy gond lenne a hitelekkel.
Ezt neveznék korrekt megfogalmazásnak, de mivel Én nem leszek Ott, így nem lesz "mindenki" ott :-( Sajnos, de ettől szerintem minden eldöntött. Amúgy Én nem tudok minden információt, és nem szeretnék rosszul szavazni. Nyilván minden a cég profittermelését pozitívan befolyásoló tényezőt elfogadnék, és megszavaznék.
de arra pl nem is gondoltam, hogy lesz-e olyan hitelminősítő, aki nekünk is BBB minősítést ad, mint csütörtökön az OPUSnak?! :) :) ahhoz azért kellene picit zsonglőrködni a számokkal....
A kettő nem zárja ki egymást, de az mnb kötvényprogramjában való részvételt én is nagyon remélem. Ha valódi értéket terveznek behozni azt valamiből fedezni kell :) ...
hát remélem, hogy nem feleslegesen hívják össze 1-re a közgyűlést. és a meghívó alján ott van, hogy az ügy fontosságára való hivatkozással kéretik jelen lenni minden részvényesnek.
de ami tény: a globtermnek kölcsönként folyosítani kell 2,35 milliárdot esztikének, amiből esztike kiegyenlíti a delta vételárának cash részét december 20-ig. a globterm jelenleg kb 1 üres cég. honnan lenne pénze kölcsönt folyósítani esztikének? hacsak valaki bele nem száll és feltőkésíti?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A