Nyugi. Tremmel feladata az AV hagyatek NER-szempontbol fontos reszenek NER kezekbe jatszasa. NER-nek kell a TV2 pl. Tremmel lett az AVP es az MBC bebetonozott feje is. Ami kell nekik, azt leveszik az AVI-rol, es Tremmelt teszik meg vezetonek. Esztike 5%-a is igy jart. Ez jo jel.
Úgy is felfoghatjuk, hogy nekünk csak a maradék jut, a morzsa, viszont én arról a "morzsáról" semmilyen formában nem kívánok lemondani! Én egyébként "ide" szavazok mindig, de nem érdekel nagyon mélyen a politika, csak annyiban, amennyiben személyes céljaim megvalósulásában segít. Otthon pedig sajnos senkit nem érdekel, ki van kormányon, ha nincs az asztalon kenyér. Márpedig most kerül az asztalra hála az Istennek és én köszönöm, tisztelettel elfogadom, amíg lehet.
Én nem panaszkodom, de azért kemény, hogy 3 Ft alatt volt 2017 elején az est, a set és a twd, ebből választottam kettőt, hogy próba szerencse természetesen nem a set-et. Azóta tudjuk melyik hol tart. Ez nem tudom, hogy most :) vagy:( de ez van.
Azt nem tudom, lehet, h csak a macskajat simogatja majd. Tole fugg majd, mihez lesz kedve. Szerintem annyit hoz, tud, mint Meszaros. Ja, hegeszteni azt biztosan nem. Vagy megis?
Jah. Pont ezen gondolkodtam valamelyik nap, hogy egyetlen jó lehetőség hogy megváltoztatja az ember életét...de olyan igazán durva...nem hogy Esztikét veszel 50-60-100-150 Ft-on ...persze ez is jó lesz, csak ugye a szorzótábla nem mindegy. 1-2-5 Ft-on...meg amit Manopi csinált, 5.5 Ft Opus. Válságban érdemes lesz-ha nem ragadunk be jól valamibe- az összes szutykot végig vásárolni 1-2-5-10 Ft on 1-2 millió ft-al és elrakni a fiókba 5 évre. 2 csődbe megy, 3 meg mondjuk 40-300x.
Én nem szeretném hogy 90 legyen.aki úgy látja elmegy ez 5-600ig is ő vehet most is. 4szeres haszon. 10,000,000 ból 40,000,000 ...az is jó pénz.vagy nem elég? :-)
Én nem szeretném hogy 90 legyen.aki úgy látja elmegy ez 5-600ig is ő vehet most is. 4szeres haszon. 10,000,000 ból 40,000,000 ...az is jó pénz.vagy nem elég? :-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A