Nekem az elmúlt időszakból az a tapasztalatom, hogy a rallyk előtt mindig van 2-3-4 nap, amikor először leöntik, aztán jön a felfelé nagy vétel. Ezeken elég jól lehet keresni, viszont nekem olyan érzésem van ezzel, mintha a fillérb@53ókat akarnák ezzel kirázni.... Hogy amikor elindítják a rallyt felfelé igazán, azok bent állnak vételen.... várják a morzsát, aztán mire észreveszik hogy már nem kapnak, addigra már késő.... Én is vihar előtti mocorgást érzek..... Jövő héten már lehetne vmi. pl. egy jan. 17-i MKB közgyűléssel kapcsolatos összefonódáson nem sértődnék meg! :-D
Így van! Kell a prémiumhoz!!! Közben meg mennek a tételek egyik kézből a másikba! Megértettem végre, hogy miért kellett a kb. 50 millió új részvényt szétszórni! Az ajánlatétel elkerülése csak egy indok volt BCS részéről, nyilván a majdani forgalomgenerálásról nem beszélhetett... Hamarosan jönni fog egy hír vagy több, hogy valaki(k) piacon vett(ek) és került(e)k a bejelentési korlát fölé! Hetek óta ez megy a különböző szinteken úgy, hogy az eladói oldalra alig kerül az öntések után eladó tétel!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A