Szia ! Örülök,hogy értelmezted az írásom ! EstMédia független attól amit írok. Nekem mindegy,hogy vesz még valaki vagy elad ! ÉN AMIT ÍROK AZT MINDIG ŐSZINTÉN GONDOLOM,NEM A POZIM MIATT ! Mindig a jót szeretném bevonzani. ÉS IGEN mindig kockáztattam DE .................................................. És igen megéri,mert hiszek a JÓBAN,mert én is így állok hozzá és visszakapom az élettől !!!! KÍVÁNOM neked a legjobbakat !
Most elmélkedtem sógorral tőzsdéről, életről..mindenről. Most döbbenet rà, Te mekkora hatalmas ember Vagy. Ma vàlaszt kaptam egy sokunkat nyomasztó kérdésre, ez pedig a félelem kezelése. A vàlasz a következő: pàr millàt betolni egy papírra nem nagy kockàzat, ha hozzàsegít ahhoz, hogy ne kelljen 65 éves korig dolgozni...nekem erre a pénzre nincs szükségem. Nem érdekel, ha elbukom, mert hozzàsegíthet egy nagyobb célhoz. Minden relatív... Én mindig nagyon boldog vagyok, ha eloszlanak a kételyeim. Nincs félelmem, veszek még Estet àpr. 16-ig.
Az IGAZSÁG BENNEM VAN !!! Nem kell olvasnom. :-) Egyébként a FÉNY táplál. :-) Ezért is kezdődik az elkövetkezendő hónapokban SZÉP időszak ! ESTMÉDIA !!! Ráérünk.
longtrader
ma, 18:32
előzmény: #5121 COLOP
Üdv Colop úr Figyelemre méltó olvasni a
régebbi "perspektívàkat" a linkeken, hogy mekkora zsetonokat vették ki
ebből a cégből 90% -ban értéktelen lomok megvàsàrlàsàval, sanoma exit
magazin, 800 millió........ Gerendairól nem is szólva, és erős
àrfolyambefolyàsoló tényezőként fogom értékelni, ha BCs elballag a
cégből.....Azt gondolom hosszú idő utàn tényleg van benne potenciàl,
mert most nincs mit "privatizàlni" belőle:) Szóval most be kell tenni a
jàték neve......hajrà:) jók leszünk!!!
EST MEDIA HOLDING PUBLIC LIMITED COMPANY