Nekem az is megfordult a fejemben, hogy olyan egyezség született, miszerint a felek nem hozhatják nyílvánosságra az elnapolás okát.
De ez csak találgatás.
De egyvalamiben 100%-ig biztos vagyok, hogy a Biróság indok nélkül nem napol el tárgyalást.
Holnapra benne van egy felfüggesztés. Nem mint ha olyan nagy jelentősége lenne, csak a rend miatt.
Egy tárgyalás nem itt a piros-hol a piros, a biró egyértelműen elmondja az okokat,itt az a probléma,hogy ezek rádiót vettek,amit nem használnak semmire, nem kommunikálnak.Nekem viszont minden tiszteletlenségem az övék!
Ez nekem is feltünt a tárgyalás után, hogy nincs megindokolva az egy héttel történő elnapolásának az oka. Pontosabban a Phyl vezetése nem hozta nyílvánosságra valamilyen oknál fogva. A Biróságon olyan nincs, hogy a Bíró valamilyen indok nélkül elnapolja a tárgyalást.
Csak arra tudok gondolni, hogy valamlyen formában megeggyezés van kialakulóban a felek között, és annak kidolgozására adta a Bíró az egy hetet.
Holnap kiderűl.
Én elvártam volna a közlését ennek az 1 hét-
nek az eltolását.A Bíró (gondolom én )
biztos megmondta a miértjét.
Nem mintha zavarna ez az 1 hét,csak a cég
részéről elvártam volna a hitelesebb közleményt. Egyébként mint írtam már ,Én
lassan már betegesen hiszek a PHYLBEN.
JÓ és az idő múlásával egyre komolyabb
lesz. Egyébként ha a cég vezetői NEM
tudtak pontosabbat a tárgyalás 1 héttel
későbbi folytatásáról ( halasztásáról ) akkor
ELNÉZÉST kérek tisztelt személyüktől.
Nagyon foglalkoztat a Phylaxia elkövetkezendő időszaka. Minden Phyl
részvényesnek csak JÓT kívánok.
Buxi, nem ráztak ki. Holnap ha gondolod, és adsz egy mail címet, átküldöm hogy mit mutat a Peti, milyen papírom van. :-) meg van mind az 50k. Ebből nem ráznak ki.
Eddig minden TÁRGYALÁS után megmondták a miérjét a tárgyalás
halasztásának,folytatásának,elnapolásának.
Most számomra érdekes módon a közleményben nem írták meg (miért ? ).
A BÍRÓK tárgyalási napjai több hétre be
vannak táblázva,most mégis 7 nap után
folytatás. Lehet gondolkodni !!!!!!!!!!! :-)
Erősödő Phylaxia