Most nézztem rá a gépre látom a 10db-os barátunk akcióját 16-on. Gondolja ettől majd beparáztok ha eddig még nem paráztatok be. Én úgy megijedtem, hogy az csak na. Kisbarátom kétszer szülessél meg, hogy ezt a maszlagot bevegyük tőled. Saját magadra öntötted kisbarátom.
Minél jobban erölködnek az ár lenyomásával annál biztosabb vagyok a gyors emelkedésben. Bármikor bekövetkezhet egy 27FT-os limites nyítás.
Saját magadnak történő eladással vidd le 12FT-ra ha ettől te jól érzed magad. Csak azon izgulok nehogy idegileg tönkremenjél ebben a nagy erölködésben. Tudom ki vagy.
Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát.
;-) maradjunk annyiban, hogy ti egy 30Ft_os max esésnek nagyobb esélyt adtok, mint annak, hogy többet nem lesz phy tőkeemelés, kibocsátás, felvásárlás, itélet várakozás, diófa rázás. Köszönöm.
Nagypapám vett a "krach_ban" IBM-et. Mesélt nekem a pufferes irekről eleget.
Az ment a parketten a károgoknál, hogy nem lesz kötelező a pénztárgép a recesszió miatt.
Bnaci, biztosra megyek...
Te legalabb meg regen vetted, mielott elindult volna ez az orulet, igy, Te legalabb , nagyjabol meg a penzednel vagy.
(Ti nok, annyira birjatok szoritani , kezzel-labbal ezeket a reszvenyeket, hogy a ferfiakat nem szoritjatok ugy, kezzel-labbal. Fene meg latott ilyet.)
Erősödő Phylaxia