Visszaelsz vele, hogy nem tudlak elverni a tavolsag miatt... Valami felelmetes volt amit muveltel az eladasod utan mar egybol itt. A Civines amokfutasod meg kulturtorteneti jelentoseggel birt. Emlekezetes volt. Az embereknek az kell, hogy reggel segitsenek nekik az otp-ben a helyes iranyt felvenni. Szvsz.
"Oruljetek, hogy tul vagytok az Operatoron. Lassan indulhat egy nyugodt emelkedes. Mi a gazditol nem tudunk megszabadulni a humet topikban. 42-ik nickje jott be tegnap.
bux er"
Íme a személyeskedésed!!!!!!
Erre kaptál választ! :D
vicc volt természetesen, nekem is vannak a hatvan körüliekből...........csak hetven felett nem gyűjtögettem............a CEVA-pert figyeltem sajna.......azt 100 körül kezdtem akciózni............de így is megérte!!!!!!!!!!!!
Kérlek!
Te kezdted!
Sőt volt egy időben hogy csúnyán beszéltél rólam!
Ezért is kaptad a kitiltást!
Emlékszel ugye?
Úgyhogy ez olyan fura dolog, hogy ezt „a ne beszéljünk a személyedről” ezt pont te mondod???
Nem vagyok a fiad. Buszke lehetek a mai otpis teljesitmenyemre. Kerlek keruldd a beirasaiddal a szemelyemet, nem kene az energiamat szetforgacsolnom feleslegesen.
a beöntés elmarad, mert Hágnes nem támogatja, már a mónár is megmondta: a hagyományos gyógymódok, pl fürdő, ivókúra hatástalanok..........pedig a szesz fertőtlenít!
Erősödő Phylaxia