egész nap nem röhöghettél jól, maximum kínodban, hogy a nyilvános vételi ajánlatról gőzöd sincs, ennek ellenére reagálsz kegyetlen primitív baromságokat...ez az öcsédnek az apja dolog meg, hát a legalja... a túl sok visszaigazolásod magad számára arról, hogy te ma jót röhögtél, pedig nyilvánvalóvá teszi, h kvára nem az igazad mondod, de hát ebbe nem kezdek bele, mert csak újabb vakfoltra tapintanék a témával...
az ajánlat tételt csakis azért vetettem fel, mert szvsz addig nem fog menni az árfolyam...és, ahogy leírtam szerintem utána fog majd elkezdeni emelkedni, tehát függetlenül attól, hogy elfogadják-e, vagy sem, van olyan befolyása rá, hogy addig nem mozdul és utána fog majd elindulni...
te frankón hülye vagy....te egymagad is elvagy ezen a fórumon, ahogy azt folyamatosan látni lehet, mert minden áldott nap beírod a kis monológod, utána reflektálsz a saját írásodra etc...szóval nyiss egy saját fórumot, amin magaddal tudsz beszélgetni...2 hozzád senki nem is szólt..mivel ez egy fórum, az ír bele akkor, amikor akar...leírtam a véleményem, hogy amíg nem lesz kötfelv.ajánlat, addig nem fog menni az árfolyam. PONT te meg szokásodnak megfelelően elkezdtél értelmetlen baromságokat írni, úgy, hogy még fel sem fogtad, amit leírtam. és igen a hülyék, mint te, tudtára hoztam, hogy van egy ilyen kötelesség jogilag...2 hétre ki kéne kapcsoltatnod az internetet, hogy ne itt kelljen mindenkinek azt néznie, hogy az elméd mennyire bomlott meg a rengeteg pü-i veszteséged miatt...azt se kérdezi senki, hogy te otthon woodoo módszereket alkalmazol TP-re és a többi vezetőre....ha van vmi olyan info, amiről eddig neked fogalmad sem volt, fogd be a szádat és tanulj! téma lezárva...te jóég..
Szerintem a részvénnyel a jelenlegi állapotában már nem érdemes foglalkozni. Ebben a hónapban itt már nem fog történni semmi.
Jelenleg még üdűlés pihi van.
Üdűlés után jönnek az új részvények.
Az új részvények után ajánlattétel?
Az ártól függően vagy odaadja egy két kisrészvényes vagy nem.
És csak ezután várható, hogy történik valami.
Szerintem.
"Szvsz, amíg nincs meg a kötelező felvásárlási ajánlat, addig az árfolyamnak az a jó (a részükről), hogy minél alacsonyabb legyen...mert annál olcsóbban tehetik meg az ajánlatot...ezt tanítja a tankönyv ilyenkor...szóval, szerintem, miután ez meg lesz, utána várható árfolyam erősödés..."
érdekesen veled rengetegen veszekedtek már, elcamino névtől kezdve a monkig... mert egyfolytában belekötsz mindenbe, amit nem értessz...és , ha te ezt már levezetted volna nem kérdeznél hülyeségeket a témával kapcsolatban... viszont többet nem reagálok az ehhez köthető írásaidra, mert kvára érthetetlen vagy...
ha azt írom, hogy lehet hogy esetleg,ne adj isten talán,urambocsá...ajánlat tétel jöhet esetleg...az neked mivel jobb, mintha azt mondanám, hogy jön az ajánlattétel? arra reagáltam, hogy mindenki itt néz nagy szemmel, hogy 28-29-30 az árfolyam...én erre leírtam, hogy még valszeg (szvsz)azért van itt, mert lesz egy vételi ajánlat és ebből kifolyólag van itt még az árfolyam. azt hogy miért..ezt leírtam. ha nem érted meg amit írok, akkor ne szólj közbe légyszi!:)
Erősödő Phylaxia