Én már többször leírtam, még egyszer leírom. Ebből a részvényből majd csak 2015- ben lesz valami. Addig teljesen felejtős. Majd 2015- ben várok valami mozgolódást, addig nem.
2015-ig fog játszadozni vele a brokika.
Ez már a "mai" tőzsdézőket nem hiszem, hogy vételre buzdítaná, hiszen még könyv nélkül is láthatja mindenki a "várakozó" eladási és vételi ajánlatok mennyiségét.
Lényegesen egyszerűbb ez a dolog:
a stopokat tesztelik. Ha véletlenül beletrafál, akkor megvan az öntés vagy egy nagyobb vétel.
Ennyi.
Persze nyilván, látszik most nem köt 50db-ot 26-on mert azt minek, de ha a legjobb eladó a 27 akkor beleköt pár darabbal, csak hogy esetlegesen ezzel csalogassa a vevőket, látván hogy 27 az ár.
Ezért is írtam neked az 50ft-os zételeket,mert az nem"korrekt" játékos hanem ..........
Ha tényleg csak az lenne az érdeke,hogy eladjon vagy vegyen akkor azt egy alkalommal tenné és nem napon belül mondjuk 7 alakalommal.
Ezekkel a 6db-os tételekkel csak aki ezt csinálja az jár rosszul, mert aki kapja vagy eladja neki ezeket a 6db-okat az oké hogy most csak 6db-ot kapott vagy adott el, attól neki nem lesz 60Ft-os bekere(max akkor ha nem kap többet az ár meg feljebb megy), hiszen a minimum díjat ajánlatonként és nem kötésenként számolják! Tehát ha valaki beáll venni 1000db-ot és abba neki összesen 20szor kötnek bele 50db-al, az tök mindegy, ő összesen az 1000db tétel után fizeti a jutalékot.
Aki viszont eladta 20x az 50db-ot, na az mindig fizeti a minimum díjat, ami a legolcsóbb helyen is 100Ft.
Elci!
Ennek a szemétkedésnek van tartalmi oldala is. Tehát ha pl. valaki beáll vételre a könyvbe és nagyon zavarja a nagyokat, akkor szvsz ők szórakóznak néhány db-ok rádobálásával.
Ha 26-ra rádobnak 6 db-ot, akkor a jutalék miatt kb. 60 ft-os beker jön ki. Valszeg inkább kiáll a vevő.
Ezt a BÉT-nek kellene bűntetni.
A nagyoknak sem a jutalék nem beszél vissza, sem az összeg. Mindig a kicsik szívnak. :)
Tudom,hogy igazad van,de az ideg beszélt belőlem. :-)
Én nem a te helyzetedről beszélek hanem azokról az ajánlatokról amikor napközben
momdjuk óránként olyan 50 darabos kötések vannak.
Szóval az ilyen bohóckodások ellen kellene tenni valamit.
Ha lenne limit akkor hogy adod el azt a papírt, amiből kevesebb maradt mint 100ezer Ft érték? (Vagy eleve nem is vettél annyit hiszen vannak olyan papírok a béten amiból 100ezres pozi is életveszély) Pl a béten sokszor van részteljesült ajánlat, és azt majd módosítani kell, s nekem is volt hogy pár tíz ezer ft maradt meg a pakkból, de azt új ajánlattal egy másik árra bekellett írni hogy eladjam. Ha meg lenne a te általad írt limit, akkor ez hogy működne? Ugyen ez vételnél is jelentkezhet.
Erősödő Opimus