exportálni kell képként, rájöttem :))
Nos, urak...
Első közzétett grafi, lehet kritizálni :))
De komolyan, ha valami nem jó, akkor mondjátok.:)
Nem elfelejteni, ezek csak a kezdeti első lépések :)) link
Rákattansz nyilacskára, utána az egérrel elkúszol a trendvonalra, mindaddig, amíg a kezecske meg nem jelenik. Akkor klikk bal gombbal és utána Delete gomb , hogy pusztuljon onnan.
Ha mondjuk, már betettem a fibo szinteket, majd rajzoltam trend vonalakat, de elrontottam, hogy tudom azt megcsinálni, hogy csak a trend vonalakat töröljem ki? És a fibo maradjon.
Van egy törlés gombom, de akkor minden amit eddig rajzoltam törlődik, fibo is és trend vonal is. :)
olvastam amiket leírtál
igen ígazak, egyetértek velük és ismerem is ezeket a titkokat..
valóban belinkeltem cikkeket, amik megmosolyogtatók és bemutatják a nagy mnyp. vita részleteit és momentumait...
amúgy a politikusoktól az emberekig sokan követik figyelemmel az eseményeket szorongva
de miért kell már megint cinikusan , ledöngölve, sértegetve nekem esni
egyszerre nőnek becézni, valami agyament módon emlegetni a munkásőrséget, célozgatni a múlt rendszer legsötétebb erőire
elárulok Neked egy családi apróságot...
az apám hiába volt európa bajnoki eredményű sportoló, a családi multja miatt nem nyerhetett felvételt egy sima tanárképző főiskola testnevelés szakára
...így ha kérlek az utalásokat kerüld...
..de még azt sem tartom kizártnak, hogy a Fidesz így szondáztatja a közvéleményt! Ha nagy tiltakozás, akkor beáldozzák Matolcsyt küldik a lecsóba és bűnbánóan levonják a következtetést, hogy hibás volt kommunikáció, mivel valójában ilyet senki sem mondott. Várom a híreket, hogy mit fog hozni és ebből a mostani kormány, hogy fog épeszűen kilábalni, azonban az is igaz, hogy NYP-nél is voltak gondok, mivel működési költségüket önmaguk állapították meg.....és nem szabad elfelejteni, hogy nyereséget úgy számolnak, hogy működési költségüket felszámítják és nem pedig úgy kezelik, mint egy valóságos független számlát.
Ha ezt a hírt link
ma nem fogják cáfolni, akkor letolt gatyával kukorékolva fogok ugrálni körúton, mivel ilyen ökörséget nem hiszem, hogy meg mernek tenni. Szerintem ki fog jönni egy hír, hogy szegény Matolcsy zaklatott állapotban volt és egy kicsit pontatlanul fogalmazott, majd pedig megmagyarázzák az ellenkezőjét, hogy.......
Úgy látszik szeretsz kukázni.
A szakértő pedig ködösíteni.
Jogszabály szerint a nyugdíjat a szolgálati idő és a 89-utáni átlagbér alapján számolják.
Esetleg meg kellett volna kérdezni egy nyugdíjszámfejtőt, nem ilyen "szakértőt":)))
Törölt felhasználó2010. 11. 26. 00:48
Amit egy kezdő könyvelőnek is illene tudnia , csak az itteni észosztó félistenek nem ismerik.:)))
Ezért beszúrom: link
Hogy ércccsék a zsenik is.:)))
A 24%-os nyugdíj biztosítási járulék eddig is az állami nyugdíjalapba folyt be, még az MNYP tagok esetén is.
Csak a biztosított által fizetett 8% ment a magánnyugdíjpénztárba.
Nagyon szívesen!!!:)
A témában (is), elkövetet hsz-ek szinvonala miatt továbbra sem szeretnék senkivel sem "vitatkozni"
Csak pár tény, tudom ez sokakakt nem érdekel.
1.A befizetett nyugdíjjárulék nem fedezi a nyugdíjak kifizetését.
A költségvetés 900Mrd Forintot csoportosít át más bevételi forrásból.
2. MNYP-k sokkal nagyobb működési költséget vonnak le.
A befizetett tőkére pedig szánalmas hozamot értek el.
egis topik