Topikgazda: Törölt felhasználó 2003. 12. 02. 08:32

econet.hu: már az idén nyereség?  

Ugrás a cikkhez
Elképzelhető, hogy már az idei évben, de 2004-ben biztosan nyereséges lesz az econet.hu Rt., nyilatkozta a Napinak Balázs Csaba, a társaság új vezérigazgatója.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=35617
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 07. 16. 08:40
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Remélem....
Törölt felhasználó 2003. 12. 02. 15:42
Előzmény: #6  oszlopos
hajra :)
oszlopos 2003. 12. 02. 14:59
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
..nem tudom...csak azt tudom, hogy ált. az ilyenek után fordul meg a piaca a részvényeknek.
boein g: ha veszel egy céget, a szemetet söpröd ki elsőnek! tehát lehet, hogy minden rosszat, ami volt, leírtak, nyeltek egy nagyot. Én hagynám, bizonyítsanak csak!
Törölt felhasználó 2003. 12. 02. 14:44
Mi lehetett ez a felmillio darabos kotes? Pont a vezerigazgato valtast koveto napon?
Törölt felhasználó 2003. 12. 02. 09:28
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Arra a BCS-re gondolsz, amelyik a nyari tokeemeleskor vasarolt 100 forinton reszvenyt, amikor a piacon 70 volt az arfolyam? Valszeg csak a veletlen muve... A transzparenciara valo torekvesuket ismerve biztosan bejelentettek volna, hogy az gyakorlatilag nem volt mas, mint bennfentes vetel. Mivel ilyen bejelentesre nem emlekszem, ezert kizartnak tartom, hogy barmi azonossag legyen. :)
Gondolkodom rajta, hogy veszek egy darab reszvenyt erre a nyilatkozatra, s februarban beperelem oket, ha megtevesztettek.
Törölt felhasználó 2003. 12. 02. 08:55
Vajon a multkoti titokzatos BCS Kft. neve illetve az uj vezerigazgato monogramja miert egyezik meg?
Törölt felhasználó 2003. 12. 02. 08:45
Előzmény: #1  portfolio
Nagyon nagy gaz lehet, ha ekkora hulyesegeket mondanak. Altalaban akkor szoktak lecserelni egy vezerigazgatot decemberben, ha "Elképzelhető, hogy már az idei évben" nyereséges lesz a ceg. Foleg ugy, hogy az elso felevben 60 misi volt a buko. Erre a nyeresegre barmiben fogadok. Valszeg a bennfentesek is azert szalltak ki belole folyamatosan, mert szerintuk is nyereseges lesz a ceg. Az FB elnok sem veletlen mondott le. Arrol pedig ne is beszeljunk, hogy milyen az informatikai piac most itthon es hogy allnak az allami koltesek, amikre az econet is epitette a szebb jovot.
En csak azt nem ertem, hogy a felugyelet mikor birsagol mar meg valakit, aki tudatosan felrevezeti a piacot a nyilatkozataval????? ? Jegyezzuk meg jol ezt a nyilatozatot, s vegyuk elo februarban. Utana pedig ha kell, akkor tegyunk feljelentest! Hol van itt a Tebesz??????

Topik gazda

boeing
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek