Elképzelhető, hogy már az idei évben, de 2004-ben biztosan nyereséges lesz az econet.hu Rt., nyilatkozta a Napinak Balázs Csaba, a társaság új vezérigazgatója.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=35617
..nem tudom...csak azt tudom, hogy ált. az ilyenek után fordul meg a piaca a részvényeknek. boein g: ha veszel egy céget, a szemetet söpröd ki elsőnek! tehát lehet, hogy minden rosszat, ami volt, leírtak, nyeltek egy nagyot. Én hagynám, bizonyítsanak csak!
Törölt felhasználó2003. 12. 02. 14:44
Mi lehetett ez a felmillio darabos kotes? Pont a vezerigazgato valtast koveto napon?
Arra a BCS-re gondolsz, amelyik a nyari tokeemeleskor vasarolt 100 forinton reszvenyt, amikor a piacon 70 volt az arfolyam? Valszeg csak a veletlen muve... A transzparenciara valo torekvesuket ismerve biztosan bejelentettek volna, hogy az gyakorlatilag nem volt mas, mint bennfentes vetel. Mivel ilyen bejelentesre nem emlekszem, ezert kizartnak tartom, hogy barmi azonossag legyen. :) Gondolkodom rajta, hogy veszek egy darab reszvenyt erre a nyilatkozatra, s februarban beperelem oket, ha megtevesztettek.
Törölt felhasználó2003. 12. 02. 08:55
Vajon a multkoti titokzatos BCS Kft. neve illetve az uj vezerigazgato monogramja miert egyezik meg?
Nagyon nagy gaz lehet, ha ekkora hulyesegeket mondanak. Altalaban akkor szoktak lecserelni egy vezerigazgatot decemberben, ha "Elképzelhető, hogy már az idei évben" nyereséges lesz a ceg. Foleg ugy, hogy az elso felevben 60 misi volt a buko. Erre a nyeresegre barmiben fogadok. Valszeg a bennfentesek is azert szalltak ki belole folyamatosan, mert szerintuk is nyereseges lesz a ceg. Az FB elnok sem veletlen mondott le. Arrol pedig ne is beszeljunk, hogy milyen az informatikai piac most itthon es hogy allnak az allami koltesek, amikre az econet is epitette a szebb jovot. En csak azt nem ertem, hogy a felugyelet mikor birsagol mar meg valakit, aki tudatosan felrevezeti a piacot a nyilatkozataval????? ? Jegyezzuk meg jol ezt a nyilatozatot, s vegyuk elo februarban. Utana pedig ha kell, akkor tegyunk feljelentest! Hol van itt a Tebesz??????
econet.hu: már az idén nyereség?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=35617